ecs 0 #1 Публикувано 6 Септември, 2007 направо на вапроса скоро си я купих километража ту работи както показва скороста и кат каже нема да бачкам и ни скорост ни пробег километри пред. собственик така е вкарал от германия но на мен ми са струва че са барали километрите и за това е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #2 Отговорено 6 Септември, 2007 Виж дали ти идва захранване до таблото. щото му трябва ток за да разботи и може да се губи някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #3 Отговорено 6 Септември, 2007 Свали таблото и виж отзад на пътечките пише къде трябва да има + и къде - Провери също така винтовете които държат скоростомера дали са стегнати хубаво ако не са може да не прави добре контакт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #4 Отговорено 6 Септември, 2007 Свали таблото и виж отзад на пътечките пише къде трябва да има + и къде - Провери също така винтовете които държат скоростомера дали са стегнати хубаво ако не са може да не прави добре контактмерси и за този савет такмо гледах раздела с свалянето на тавлото има снимки за което много благодаря на човека които се занимавал да окаже садеиствие ама се плаша много ракачанееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #5 Отговорено 9 Септември, 2007 ако стрелките не ти се движат , значи има проблем с тоците по таблото. ако нещо се базика брояча , значи някой е пипал преди ти да се качиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #6 Отговорено 10 Септември, 2007 Няма смисъл да разглабяш табла и.т.н. просто отиди някъде, кадето знаят какво правят! До колкото разбирам проблема е само във километража не всички уреди. Та аз имах подобен проблем изчетох доста напиши в google Vehicle Speed Sensor (VSS). И чека ти светва като използваш "двигателна спирачка"... Не си написал от каде си! Ако си от София отиди при Омбре /има и бонус този тип ремонти ги правят в събота:)/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове