Jump to content
cK1

Skorostna Kutiq Na Prelude 2.3

Recommended Posts

pichove problem.. karam Honda Prelude 2.3 !!!! ;) neshto mi se precaka v skorostnata kutia i neznam ot kakvo moje da se e poluchilo !!! Istinskiqt problem e che kato karam na po visoki oboroti i nemoga da vchuchvam druga predavka, trqbva da izchakam da padnad otoborotite okolo 2000 i nemoga da se pyrja, a tq milichkata nestava za bavno karane(sami go znaete) !!! ako nqkoi moje da pomogne neshtichko shte mi e ot golqma polza !! P.S. samo da kaja che pri spqlo polojenie skorostite si vlizat perfektno imam problem samo kolata kato e vdijenie !! sushto taka ne mi iskliuchva ot skorost dokato sum v dvijenie !! sushto taka syedinitelqt mi otdelq dolu mislq che ne e svyrshil zashtoto ako se izreja na 1-va predavka ot krystovishteto shte si nabere kakto trqbva samo che posle nqma da moga da vkaram 2-ra ;) nqkoi kazvat che moje da sinhronizatora na skorostnata kutiq; drugi che nemoje da e ot nego zashtoto trqbvalo kato vliuchvam predavkite da mi hyrkat skorostite, a na men ne mi hyrkat skorostite prosto neiskat da vlizat !!!! ;) ako nqkoi moje da pomogne s neshto shte sum mnogo blagodaren !!! i ako nqkoi znae nqkoi dobyr maistor koito da razbira ot tiq neshta moje da kaje !!! 20x predvaritelno pichove

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...