traiansk8 1 #1 Публикувано 4 Септември, 2007 Здрасти, от 1 седм съм горд притежател на хонда и съм много впечатлен от нея, но вече се сблъсквам с трудността да се намерят части. Искам да сменя консумативите на моята Honda Civic 2002 1.7 Ctdi - ремък, ролки, въздушен филтър, маслен филтър и масло, но никъде в София не можах да намеря за моя уникат. Само в бултрако казаха че могат да доставят, но трябва да чакам и само консумативите без маслото изизат 425лв. Затова моля за помощ. Всеки който има този уникат ако може да ми пише къде си обслужва колата, колко му струва и тн. Вобще ще се радвм ако някои успее да ми помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 5 Септември, 2007 OMBRE - потърси координатите в търсачката. А ако и той ги няма, колегата PRELUDE внася части за всякакви уникати от всички години на хУнда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikicar 0 #3 Отговорено 5 Септември, 2007 Здрасти, от 1 седм съм горд притежател на хонда и съм много впечатлен от нея, но вече се сблъсквам с трудността да се намерят части. Искам да сменя консумативите на моята Honda Civic 2002 1.7 Ctdi - ремък, ролки, въздушен филтър, маслен филтър и масло, но никъде в София не можах да намеря за моя уникат. Само в бултрако казаха че могат да доставят, но трябва да чакам и само консумативите без маслото изизат 425лв. Затова моля за помощ. Всеки който има този уникат ако може да ми пише къде си обслужва колата, колко му струва и тн. Вобще ще се радвм ако някои успее да ми помогне.Намерих цени за следните консумативи :- маслен филтър = 13 лв- въздушен филтър = 77 лв - малко е чудат този филтър , но май е само за този модел и затова е скъп ( имам и снимка )- филтъра за купето ( въздуха който влиза в купето ) = 27 лв- горивен филтър = 24 лв- агренажен ремък = 75 лв.ролки не намерих , поне за сега.Ако представлява интерес - пиши ми на е-мейла : adventurecarbg@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
traiansk8 1 #4 Отговорено 5 Септември, 2007 Намерих цени за следните консумативи :- маслен филтър = 13 лв- въздушен филтър = 77 лв - малко е чудат този филтър , но май е само за този модел и затова е скъп ( имам и снимка )- филтъра за купето ( въздуха който влиза в купето ) = 27 лв- горивен филтър = 24 лв- агренажен ремък = 75 лв.ролки не намерих , поне за сега.Ако представлява интерес - пиши ми на е-мейла : adventurecarbg@abv.bgМерси за предложените цени. Един колега ми каза един магазин който ще проверя първо. Ако не намеря необходимото, ще се свържа с теб. Май ролките ще се окажат най трудни за намиране така че ако намериш нцени и за тях, пиши. Ето и информацията която ми даде колегата MAKS:Магазин "ТЕХ КО" на ул. Козлодуй №6, тел. 931 60 55Маслен филтър- 15 лвВъздушен- 30 лвМасло- Мотул 10W40.. 1l- 15лвГоривен- 38 лвРемък Гейтс- 60 лв май, но несъм сигуренРолки-(незнам в този магазин ги няма) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове