KU4E_DUX 2 #1 Публикувано 4 Септември, 2007 колеги имам запитване. Няма ли да се сабирате и малко в пловдив само за софия чета ,че го правят дори и не много серозни. Или пък аз пак съм пропуснал нещо ако е така моля да бъда извенен .А и други въпрос каде е новото място на срещите като заградиха на гребната полигона ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #2 Отговорено 4 Септември, 2007 Уважавай малко хората и прочети преди да пишеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 5 Септември, 2007 Прати едно лично на Майната, той там е важна клечка А до колкото до столичните сбирки... хич не сме сериозни, при положение че се събираме 50++ коли... ама те разбирам, око да види ръка да пипне - не вярваш на стотиците снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #4 Отговорено 5 Септември, 2007 както съм написал се извинявам и AERODECK каде тогава се сабирате ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 5 Септември, 2007 Прати едно лично на Майната, той там е важна клечка ей ей, стига че ше се чупя куче, ето ти линк http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=13681 всяка следваща среща обявявам 5-7 дни преди това, но запомни - всяка ПЪРВА неделя от месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #6 Отговорено 5 Септември, 2007 хух това ми прозвуча като от филма Джипърс Крипърс на всяко 23то лято той идва......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове