Jump to content
Guest DjSprite

Новата мания на Djsprite

Recommended Posts

Guest DjSprite

Здравеите пи4ове ... от в4ера имам нова придобивка CRX- D16A9....и се кефя максимално :) .....снимка ..6те опитам да сложа п.п. Accorda ...е за официални слу4аи ...хахахаааа....щото не друса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

честита да ти е! и безаварийно каране :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Еиии пич честито - дано се навиеш да дадеш ч кръгче че отдавна ми е мерак да пробвам да видя как се кара CRX :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Идеалната комбинация, Accord + CRX :) Кола за всеки случай :) Честито!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Еиии пич честито - дано се навиеш да дадеш ч кръгче че отдавна ми е мерак да пробвам да видя как се кара CRX :)

Колега, ако искаш заповядай да направиме по едно кръгче на разменни начала- мен отдавна ми е мерак да покарам prelude. :) Ако си от Сф. и имаш желание звънни ми на 0888 73 86 72успех! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Хей DJ ;):) Ти ме кефиш, ПИЧ :):D:) Ако вземеш та си купиш и мотоциклеЦ от същата марка :) ставаш най-сериозния претендент за титлата МАНИАК (сектант ;) ) НА ГОДИНАТА ;) Жив и здрав да си!!!;) ХВАЛА НА ТАКъВИ ЛЮДЕ ;):):D

Редактирано от Rebel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Честита да ти е и много безаварийни км. :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

Честито! И да я скъсаш от каране! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Уаау у у..........Браво това се казва мания."Кефиш мъ шъ ти звънна"Подробно инфо и снимки.А аз си мислех че се кротна като си взе Акордеона,а той какво му било в главата.Виж ти.Ех дано за другото лято да събера сили и аз за една Топ-резачка ( AP114-F20C1 ),някой се сещат какво съм намислил ама кога ще станееее.......Честито и умната DJ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Благодаря ..за пожеланията:shock: ....за тази година мисля стига Hondi ... имам и още една идея :P .....но на пролет ...как да сложа снимка тук (някои да помогне ) ......щото е много яка ..струва си да се види ;) ......

Редактирано от DjSprite

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

S2000, а?

ъ-хм,не е лесна за отвоюване.Всяка Хонда трябвало да се отвоюва ама за тая каква война ще водя направо не знаете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Малиии - Dj, мръсник си ти ейй ;);) Е рече и отсече ! БРАВО ЗА ЕНТУСИАЗМА!И най-вече: ЧЕСТИТО приятел ! Със здраве да караш зверчето ;) И само за "рутинни" смени да влизаш при Майстор Дидо :shock::P !P.S. Имай късмет да не минеш през офиса да я покажеш ;) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Честитоооо!Да си жив и здрав да си я караш!!!И само кефища с нея...и в нея.... :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Уауу!Това е- браво и честито............А на мен прелюда не ми излиза от главата..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Здравеите пи4ове ... от в4ера имам нова придобивка CRX- D16A9....и се кефя максимално :P .....снимка ..6те опитам да сложа п.п. Accorda ...е за официални слу4аи ...хахахаааа....щото не друса

Евала, пич :shock: Честито да ти е CRX-чето и дай някоя и друга снимка да му се нарадваме и НИЕ "смъртните" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

честито браточка радвам се че притежателите на тези така хубави машини :shock: се увеличаваме.със здраве и побързай със снимките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

...как да сложа снимка тук (някои да помогне ) ......щото е много яка ..струва си да се види :shock: ......

айде обяснете на човека как да си сложи снимката ,че да я видим тази малка хубавица !:-))честито и от мен ! и..на тази може и да не и слагаш газово, нали ?:-))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Ако си от Сф. и имаш желание звънни ми на 0888 73 86 72

Навит съм ама съм от Варна :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Имам снимки ..днес ще ги пратя да ги ка4ат .... а за газово :shock: ...е не съм толкова зле де :P ...Accorda така го купих ;) не съм го слагал аз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Честитооооооо :shock: Добре дошъл в клуба на друсащите се ! Ха да си жив и здрав и с кеф да я караш :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

ЧЕСТИТО и от мен! :lol: Х-са е сериозна и доказала се отдавна резачка(ама не за дърва де :offtopic: )Със здраве да я караш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Айде визуални доказателства:

post-9-1100721173_thumb.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mind_Control

Добро е :unsure: кеви ме колицата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
:|:/:D:P:dry: УАААААААаа, страшна е колицата,поздравления човече! Абсолютна красавица! Само хубави моменти с нея ти пожелавам! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

И от мене честито :unsure: Явно личните съобщения са имали ефект :dry: Акорда и сега CRX-a , увеличи бройката на клуба както с тебе си , така и с още две красавици :| Само хубави мигове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Noodle

Еииииии каква красавица :unsure: Изтекоха ми очите :|:dry::/ Със здраве да я караш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Благодаря на Victor..за снимките :) .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pavel

Честита кола! Много безаварийни километри и хубави мигове :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...