Jump to content
Demon

Арабски тунинг на Хонда Акорд

Recommended Posts

Който ме познава, знае че съм ценител на перформанс тунинга, а не на оптичиния. Но все пак доста от колегите са ценители и на външните промени, които могат да направят автомобила също неповторим и уникален. За това реших, че си заслужава да погледнете този Акорд. Според мен колата външно е добра, това което не ме кефи е изкривените задни гуми и кривия начин на отваряне на врати и капаци. Но това е оптиката, на един харесва на друг не :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Линк към източника.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе, за 2002 път се пуска тази кола из форума в различни теми и поради различни причини. Иначе мен ме кефи самия Акорд... много ме радва, страшен изглежда но наистина е прекалено малко оптиката - макар вратите да му отиват /само предните/.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Demon за вратите как се правят по този начин, а и за други "подобрения", може да се намерят практически съвети на ТОЗИ сайт. Бях го пуснал в една тема, но може би защото е на английски и нямаше голям интерес май.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно точно, защото е малко оптиката ми харесва :P:):P Не знаех, че е пускан. В последно време имам страшно малко време за форума и явно пропускам много теми. Извинявам се :Pп.п. Сайта ми стана интересен, ще го разгледам :P Въпреки, че аз никога не бих си променил отварянето на вратите ;)

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

аз не мога да харесам подобна недомислица от какъв зор гумите отзад са накриво? Това изобщо може ли да се кара с повече от 20км/ч? да не говорим за спойлера дето е на 2см от земята."Кола", която става само за гледане не може да е красива та ако ще да прави масаж на половите органи и да има емблема на Хонда с размери метър на два :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз не мога да харесам подобна недомислица от какъв зор гумите отзад са накриво? Това изобщо може ли да се кара с повече от 20км/ч? да не говорим за спойлера дето е на 2см от земята."Кола", която става само за гледане не може да е красива та ако ще да прави масаж на половите органи и да има емблема на Хонда с размери метър на два :)

И аз не могада разбера гумите защо са накриво? Сигурно се сменят на всеки 100 км...А за спойлера - по арабските пътища, където дупки не са виждали, и с тоя бензин дето е 50 стотинки в наши пари за литър, само такива коли ми се карат там.... Ама пуст пясък, не става за живот

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Бай Гуджан

За да може да е по-устойчива като я вдигнеш на две колела :P Иначе ако на колата не и отворят нищо и и изправят задните гуми-изглежда много красиво. От там нататък си е безумие. Ама те арабелите какво да правят иначе?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, не може в движение да са така гумите- изправят се по някакъв начин.!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

разбира се, че се изправят,погледнете хидравлиците в багажника :D да не си мислите,че са сложени да и тежат :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...