Guest HONDA #41 Отговорено 11 Септември, 2007 Еми явно няма да помогне никой....трябва сами да си го направиме... ... аз викам да почваме с предложения за място,начин,време,въобще осъществяване на проекта ни ....чакат се предложения ако няма аз ще измисля нещо да видиме кой кога може,кога е свободен и т.н. ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #42 Отговорено 11 Септември, 2007 Пичове, аз събота и неделя съм в София така, че ако се измисли нещо за тогава ме бройте и мен Стига и бате Емо да е свършил с колицата ми де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #43 Отговорено 11 Септември, 2007 Пичове, аз събота и неделя съм в София така, че ако се измисли нещо за тогава ме бройте и мен Стига и бате Емо да е свършил с колицата ми де А и ти доживя най накрая.Що не звъннете по един тел.да се видим тъкмо да погледнем и бегачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubobaroto 0 #44 Отговорено 11 Септември, 2007 Аре веееее аре да го направиме аз съм със сиигурност с наи гадния сивик ама искам да стане това реално.Предлагам някои да пусне преброяване кои би у4аствал и ако се сабереме пове4е от 20 или 25 4овека д го направиме в по кусните 4асове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #45 Отговорено 11 Септември, 2007 и аз съм за преброяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #46 Отговорено 11 Септември, 2007 Дайте първо дата, час и място да измислим и после да се броим аз съм за ... когато и където да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dakata #47 Отговорено 11 Септември, 2007 (Редактирано) Извинявай, но от личен опит знам че е по-добре да се каже една дата.... и всички да се съобразяват с нея.Иначе всеки дърпа към него Според мен по-добре да кажем някоя "далечна" дата така че всеки да може да се нагоди спрямо нея, след което да направим анкетка и да се запишем.Аз съм първи в списъка ! Така че кажи една дата... това все пак ще е отправна точка ! Редактирано 11 Септември, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #48 Отговорено 13 Септември, 2007 (Редактирано) Колеги, събратя :) ....искам да ви помоля за предложения за дата на Honda Nation. Дайте свойте предложения , ние ще направим анкета и мисля че така ще изберем най-подходящата дата.П.С. Нека датата е поне 2-3 седмици напред най-малко за да може да се подготвим подобаващо И молба към всички които могат да осигурят камери да пишат на мен и honda за да уточним нещата за клипчетата Редактирано 13 Септември, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #49 Отговорено 13 Септември, 2007 HONDA FOREVER ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #50 Отговорено 13 Септември, 2007 ми незнам какво толко е важна тая дата,ама като е така хайде да е 14 октомври примерно.неделя е и мисля,че става вие преценете и кажете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #51 Отговорено 13 Септември, 2007 Пичове, аз събота и неделя съм в София така, че ако се измисли нещо за тогава ме бройте и мен Стига и бате Емо да е свършил с колицата ми де А и ти доживя най накрая.Що не звъннете по един тел.да се видим тъкмо да погледнем и бегачката Моето идване се отлага за датите 22-ри и 23-ти септември. Ако измислите нещо за тогава, може и аз да се включа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове