Jump to content
Guest TYPE-S

Uniroyal Rainsport какво ще кажете за тази гума...

Recommended Posts

Guest TYPE-S

Решил съм да обувам колата с такива и мисля че са един от най добрите вариянти 195/50/15 има ли някой с такива гуми и какви са ви впечатленията...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Дианата ми ги дават за 105 лева с този размер бройката мискя че е добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е много добра цена.Аз купувах съ6тия размер на 135 лв/брОтли4на гума с подсилен борд,изоб6то не се замисляй

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с такива само,че 195/45/16 и смело мога та твърдя че гумата е повече от перфектна,а на дъжд е нещо невероятно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за мненията ясно е че ще се спра на тази гума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да ви попитам с тези гуми ли мислите да карате зимата или ще сменявате със зимни? Защото и аз се замислиям дали да си взема същите но незнам зимата как ще се държат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зимни гуми са си друга филия! ;) Освен това си избираш по-тесни и по-високопрофилни от тези за лятото. Примерно на предния ми сивик бях с 175/70 Р14, а на тази съм 175/70 Р13 зимни. Докато лятото си търкалям 195/50 Р15. Освен това зимните гуми са по-меки смески. Имат по-ясно изразена нарязаност, а по-новите и ламели, за още по-голямо сцепление при лоши условия на пътя - сняг, лед, вода, кал ... Работят добре и не се износват прекомерно при температури под 10 градуса, дори и при сухо време, все пак зимата не е цялата мокра, особено последната. И така, т.нар. всесезонни гуми са си компромисни и при 2та сезона и са с по-лошо държание и точните за сезона гуми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да прав си,и аз се бях замислил в/у това, но някой хора ме съветват да си взема Uniroyal щото били нови и + това за дъжд и не би трябвало да имам проблеми зимата. Затова реших да попитам и тук. Мерси все пак! Определоно ще си взема зимни гуми, но мисля да изчакам поне до другия месец, щото май е рано още от сега за зимни гуми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...