Exester 0 #1 Публикувано 2 Септември, 2007 Един приятел катастрофира с Honda CR-V същата кат моита за тея които не ме познават Hondata e CR-V 1998година 2.0.Та така Airbacka му се пръсна,закарахме я на маистор-с теглене че тя неще да запали,а маистора му каза че имало някакъв датчик по двигателя които се включвал при избухване на аирбак-аи не давал да се запали джипа без да се изключи от някаде.Хора кажете има ли такова нещо.Много ще съм ви благодарен за инфото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nicki #2 Отговорено 9 Септември, 2007 Един приятел катастрофира с Honda CR-V същата кат моита за тея които не ме познават Hondata e CR-V 1998година 2.0.Та така Airbacka му се пръсна,закарахме я на маистор-с теглене че тя неще да запали,а маистора му каза че имало някакъв датчик по двигателя които се включвал при избухване на аирбак-аи не давал да се запали джипа без да се изключи от някаде.Хора кажете има ли такова нещо.Много ще съм ви благодарен за инфото. На моя сивик 96г. 6ген. има такъв ключ и той е вътре в жабката от лявата страна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Exester 0 #3 Отговорено 29 Ноември, 2007 Ключа го открих отдавна под жабката доло в ляво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #4 Отговорено 29 Ноември, 2007 защо просто не идеш в Бултрако или поне не попиташ там?ако някой може да ти помогне най-точно и бързо-те са хората. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове