Guest igmhonda #1 Публикувано 31 Август, 2007 Здравейте пичове,значи колата е Сивик5 D15B2 мотор,преди известно време започна да прекъсва при подаване на газ след смяна на предавките.след като са ми сменени свещи,филтри и т.н.реших да опитам нещо:откачих буксата на ламбда сондата и ефекта беше следния/на 90% придърпването изчезна,но след около 1-2км светна оранжевата лампа на таблото,колата стана можеби малко по тромава/след това пак си включих буксата.значи да поясна че това става при загрял двигател.А сега следват и няколко въпроса:1. мога ли и ако да,колко време с изключена букса на сондата2. опасно ли е като свети чека на таблото3. мога ли на 100% да съм сигурен че е отишла сондата4. дали ще вдигне много разхода с изключена ламбдаизвинявам се ако съм забравил нещо като информация да напиша или ако има вече същата тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 31 Август, 2007 1. Да2. Не ама ...3. Не4. Да. Поне с 2 литра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igmhonda 0 #3 Отговорено 31 Август, 2007 1. Да2. Не ама ...3. Не4. Да. Поне с 2 литра мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimodi 5 #4 Отговорено 31 Август, 2007 Здравейте пичове,значи колата е Сивик5 D15B2 мотор,преди известно време започна да прекъсва при подаване на газ след смяна на предавките.Колега, я кажи дали при теб проблемът не е същият, като при мен:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=11251Аз още не съм го оправил, само знам ,че е свързан с ламбда сондата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest igmhonda #5 Отговорено 1 Септември, 2007 Здравейте пичове,значи колата е Сивик5 D15B2 мотор,преди известно време започна да прекъсва при подаване на газ след смяна на предавките.Колега, я кажи дали при теб проблемът не е същият, като при мен:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=11251Аз още не съм го оправил, само знам ,че е свързан с ламбда сондата.не колега не е така при мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове