REDPOWER 4 #1 Публикувано 31 Август, 2007 Пичове някой има ли преки наблюдения над това масло.Онзи ден бях в Бултрако и видях,че го предлагат заедно с Мобил 1.Въпроса ми е мога ли да му се доверя или да си ползвам нещо изпитано.Само да не почнете сега бате ти си от старите кучета,що не ползваш търсачката и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 31 Август, 2007 Аааааа IGOL е мойто масло от много отдавна Всъщност, като се замисля, поне 50-60 фена карат с такова Я да видим дали ще си признаят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #3 Отговорено 1 Септември, 2007 Айде бе никой ли не знае нищо за това масло и от къде другаде може да се вземе освен от Бултрако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #4 Отговорено 1 Септември, 2007 Айде бе никой ли не знае нищо за това масло и от къде другаде може да се вземе освен от Бултрако http://www.igol-bg.com/showpage.php?PageID=7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #5 Отговорено 1 Септември, 2007 Айде бе никой ли не знае нищо за това масло и от къде другаде може да се вземе освен от Бултрако http://www.igol-bg.com/showpage.php?PageID=7 Видях го това но освен телефоните и адреса на офиса няма друга информация за представители в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #6 Отговорено 1 Септември, 2007 (Редактирано) Видях го това но освен телефоните и адреса на офиса няма друга информация за представители в СофияПич че ти кво повече искаш , звъниш и на телефона и готово. Редактирано 1 Септември, 2007 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #7 Отговорено 1 Септември, 2007 Видях го това но освен телефоните и адреса на офиса няма друга информация за представители в СофияПич че ти кво повече искаш , звъниш и на телефона и готово.Бате мислиш ли,че несъм званял.На мен ми трябва масло днес и за това питам дали някой не знае къде другаде в София може да се вземе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #8 Отговорено 1 Септември, 2007 Бате мислиш ли,че несъм званял.На мен ми трябва масло днес и за това питам дали някой не знае къде другаде в София може да се вземеИзвинявай несъм ти разбрал замисъла.А по темата колегата е прав мойе в някой сервиз някой майстор да има от него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове