Jump to content
REDPOWER

Моторно масло

Recommended Posts

Пичове някой има ли преки наблюдения над това масло.Онзи ден бях в Бултрако и видях,че го предлагат заедно с Мобил 1.Въпроса ми е мога ли да му се доверя или да си ползвам нещо изпитано.Само да не почнете сега бате ти си от старите кучета,що не ползваш търсачката и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааааа :) IGOL е мойто масло от много отдавна :cool: Всъщност, като се замисля, поне 50-60 фена карат с такова :( Я да видим дали ще си признаят :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Айде бе никой ли не знае нищо за това масло и от къде другаде може да се вземе освен от Бултрако

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде бе никой ли не знае нищо за това масло и от къде другаде може да се вземе освен от Бултрако

http://www.igol-bg.com/showpage.php?PageID=7
Видях го това но освен телефоните и адреса на офиса няма друга информация за представители в София

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях го това но освен телефоните и адреса на офиса няма друга информация за представители в София

Пич че ти кво повече искаш , звъниш и на телефона и готово. Редактирано от vartan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич че ти кво повече искаш , звъниш и на телефона и готово.
Бате мислиш ли,че несъм званял.На мен ми трябва масло днес и за това питам дали някой не знае къде другаде в София може да се вземе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате мислиш ли,че несъм званял.На мен ми трябва масло днес и за това питам дали някой не знае къде другаде в София може да се вземе

Извинявай несъм ти разбрал замисъла.А по темата колегата е прав мойе в някой сервиз някой майстор да има от него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...