pitbuls 21 #1 Публикувано 30 Август, 2007 пи4ове,от извесно време на сам като потеглям на 1 или задна и се чува доста силно като старжене ли не знам как да го кажа,не е виене като на аксиален лагер а по скоро като силно старжене,но не мога да разбера дали от кутията идва 6ума.та ми казаха 4е може маслото ми да е скапано и да го сменя.мисля си 4е е лагер на ск кутия.имате ли прадстава какав е и няква цена.и колко масло сабира кутиятя и какво да баде???пробка имаме ли на кутията за наливане и проверка на нивото и каде е тя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maskata #2 Отговорено 31 Август, 2007 пи4ове,от извесно време на сам като потеглям на 1 или задна и се чува доста силно като старжене ли не знам как да го кажа,не е виене като на аксиален лагер а по скоро като силно старжене,но не мога да разбера дали от кутията идва 6ума.та ми казаха 4е може маслото ми да е скапано и да го сменя.мисля си 4е е лагер на ск кутия.имате ли прадстава какав е и няква цена.и колко масло сабира кутиятя и какво да баде???пробка имаме ли на кутията за наливане и проверка на нивото и каде е тя?Маслото ти е двигателно 10в40 пробка имаш за източване е отдолу а за ниво и наливане е отстрани на скоростната кутията събира 2.3 литра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pitbuls #3 Отговорено 31 Август, 2007 мерси за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #4 Отговорено 31 Август, 2007 сипвай МТФ от бултрако20 лв литъра ...за смяната ми взеха +10 лв което беше малко кофти, но не ми се караше с празна скоростна кутия хората са казали че можеш и да сипеш нормално двигателно 10W40, но не е задължително МТФ-а си е редукторно (поне така ми намирисва ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове