Jump to content
Guest mba

ЧУДЕНКА

Recommended Posts

Guest mba

имам следният проблем: отнякъде (но не от маркучите или от радиатора се изпарява охладителната течност. когато е по- малко ми изчерпва акумулатора. днес долях до откат и си паля съвсем добре със същия акумулатор. ??? моля, ако някой ( type-r) :) знае причината да я каже, защото ми се струва странно. предварително благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Честно казано не мисля, че има каквато и да било връзка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromirski

Ако не ти съчувствах щах да предложа да го преместят за "бисери" :) Не го приемай лично де, но пък успя да ме разсмееш.... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Най-вероятно причината да се "оправи" акумулатора е затоплянето на времето тези дни. Иди при майстор да го тества с товарна вилка, да провери зареждането и ако всичко е наред, а при евентуално застудяване започне пак да "пада" трябва да мислиш за НОВ ;) Един приятел ми каза едно "заклинание" :) за събуждане на мъртви акумулатори, но не съм го пробвал лично. Ако те интересува ще го опиша по-подробно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Един приятел ми каза едно "заклинание" ;) за събуждане на мъртви акумулатори, но не съм го пробвал лично. Ако те интересува ще го опиша по-подробно ;)

;) сипваш му 300гр стрити мазоли на прах от умрели бабички по пълнолуние и му облизваш 3 пъти капачките :);););):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromirski

Знаете ли, май размислих. Я вземете я преместете тази тема в бисери ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Един приятел ми каза едно "заклинание" :) за събуждане на мъртви акумулатори, но не съм го пробвал лично. Ако те интересува ще го опиша по-подробно ;)

Да. А това заклинание не е ли: вдигаш го на нивото на коленете-малко по-нагоре и го пускаш на земята? Чувал съм че има учудващо съживяващо въздействие. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Бреййй, че шегаджии ;) . Човека има проблем ;) Става дума за следното: - източваш електролита- наливаш чиста вода - включваш го в зарядно устройство за 10 часа- източваш водата- наливаш нов електролит (продават ги в магазините)- пак 10 часа в зарядното и... си свркаш :);) Идеята е, че по този начин се почиствали електродите от налепи и др. боклуци!Братовчет ми (кара изключително рядък екземпляр Тоyota CHASER и ако си намери някаква част дава банкет) е изкарал 1година със "съживен" по тоя начин акумулатор при това тежък режим (90% градско студен двигател) ;):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...