Jump to content
Guest terorista_fbi

Ima Li Honda S Turbo

Recommended Posts

Guest terorista_fbi

izkam da znam ima li Honda Civic 94 godina s turbina i ako ima znae li nqkoi kade moga da si nabavq takava ??6te sum bnogo blagodaren :D:):D;) daje 6te ima i vuznagrajdenie !!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Здрасти,на Хонда политиката е да не правят по принцип двигатели с принудително пълнене. Те успяват да направят много мощни и динамични двигатели и силата им е предимно в газоразпределението. Хонда с турбо може да се направи, но трябва да ти се занимава, да си купиш Турбо Кит, да си преправиш мотора да стане разреден и годен за такова пълнене, за да не изтропа някъде. После да отидеш да я настроят и регулират горивна смес и прочее и ще искараш от бокса един наистина много бърз и мощен автомобил. Чел съм за Civic 5-a генерация Vtec 160hp, който е преправрен и е с турбо и прочее както си трябва и на дино тест е чукнал 400 коня!Сигурно там някъде е и максимума на този мотор и все пак си е постижение. :D Същата е между другото и политиката на BMW.п.п. Ако някой е виждал заводски произведена Хонда с турбо, нека напише, защото аз подобен екземпляр не съм виждал, дори и не съм чувал да има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Ето нещо много добро, S2000 с 435 коня. Има и NOS система, но мощността е измерена без NOS-а.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest terorista_fbi

bratle az sum vijdal Honda Civic CRX s turbina ama neznam dali e fabri4na ili ne i zatova pitam i az dali ima fabri4ni turbota za honda civic ili ne

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Хонда Джаз е имала турбо версии, но само за япония.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Аз знам и за турбо-версия на ... Honda Legend Coupe (1-ва генерация), предлагана само за Японския (или Азиатския?) пазар с V-образен, 6-цилиндров двигател, с обем 2 литра и мощност около 190 коня ;);)http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=22990http://english.auto.vl.ru/catalog/13230/ ;) А също така и за Legend Coupe 2.7 (отново 1-ва генерация)... Bi-Turbo :):)http://www.eol.ee/~margus/lceng.htmlА сега де ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA-CRX

CRX-a 100& ne e bil sys zavodska turbina.Praven e ama spored mene ne si zaslujava parite i riska.Zemi si edin V-TEC ,toi si vurvi i bez turbo:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

CRX-я гаранция не езаводски но аз сьм виждал такива с присаден турбонагнетател. Колегите са прави CRX-vti си вьрви и така иначе се налага сериозна преработка а понякога и смяна на колянов и разпределителни валове бутала биели и тнт . Мощността на колата която сьм виждал бе около 270-300 коня. Само си направи сметка струва ли си да вложиш толкова пари??? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest terorista_fbi

mi zna4i znam re6enieto karam si kolata na simeonovsko 6ose tam mi kazaha 4e za 2000 leva 6te mi slojat turbo i nitrometan ( 2 ot nai golemite botilki ) ama tova 6te stane 4ak proletta !!!! No nqkoi moje li da predpoloji na motor 1.8Vti s turbo i nitro metan molko li 6te se poka4i mo6ta ???? :lol::spoko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

mi zna4i znam re6enieto karam si kolata na simeonovsko 6ose tam mi kazaha 4e za 2000 leva 6te mi slojat turbo i nitrometan ( 2 ot nai golemite botilki ) ama tova 6te stane 4ak proletta !!!! No nqkoi moje li da predpoloji na motor 1.8Vti s turbo i nitro metan molko li 6te se poka4i mo6ta ???? :lol::spoko:

Ако е хубава турбината да приемем че е :lol: като смениш бутала,биели и почти всичко по мотора което трябва 100% да е усилено за да не е резнеш веднъж и после да се чудиш защо Волф ти прибират мотора :lol: нещата могат да отидат много напред да кажем около 300 отиваш после нитрото може да докараш 400 и кусур коня ма за 2 бона няма да стане 100% да направиш тези неща около 5 може да станат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Слушай бе човек за тия пари дето са обявили само турбото няма да те сложат я изчакай ще говоря с един турбофен и ако толкова си решил ще те пратя при него може да ти е полезен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Sniperâ„¢

Ами Civic VTi не е ли с турбина?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ами Civic VTi не е ли с турбина?

Аммммм не ама хич даже...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...