zaro 2 #1 Публикувано 29 Август, 2007 Приятели помагаите !!! Вчера в 18.00h пред магазин ЕВРОПА в Хаджи Димитър ми откраднаха джипката,SUZUKI VITARA червен на цвят с черни роубари,късата база СА 2397 КН 90-та година. В колата имаше важни документи Всяка информация ще е полезна и ще бъде възнаградена Колата нямаше авто-каско,трябаше да го правя днес,но......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #2 Отговорено 29 Август, 2007 (Редактирано) Съжалявам, че чак сега виждам темата ....Днес около 10 мернах една такава Витара, НО поради няколко факта не съм сигурен, че е твойта ... Веднага я описвам - леко мръсничка винено червена с черни ролбари (тръби самоделка) от 4-те страни (Ако твойте са само от пред и от зад може и да не четеш нататък). Караше я една руса мадама и една също толкоз руса спътничка. дойдоха някъде от Бояна и карах пред и зад тях до МакДоналдс на НДК, където те завиха на дясно посока Лозенец, а аз продължих по канала. Искренно съжалявам, но номер не запомних виж колата ми направи впечатление с това, че мацката я караше доста неуверено, засече ме веднъж, а и имаше с какво да оплакнеш окото. Вече си записах номера и ще се оглеждам.Дано по скоро я откриеш!П.С. Няма да е зле да оставиш телефон. Все пак доста хора четат този форум, а и всички искат да помогнат. Редактирано 29 Август, 2007 от DrOxBoLi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zaro 2 #3 Отговорено 29 Август, 2007 Благодаря ти колега,но моита е с 4ерни фабри4ни ролбари и са само отпред.С оригиналните лети джанти е и има резервна гума отзад,която е покрита с 4ерен предпазител 0888/979603-ЗАРО Още веднъж благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko 0 #4 Отговорено 29 Август, 2007 Благодаря ти колега,но моита е с 4ерни фабри4ни ролбари и са само отпред.С оригиналните лети джанти е и има резервна гума отзад,която е покрита с 4ерен предпазител 0888/979603-ЗАРО Още веднъж благодаря братле тупнали са ти я защото са знаели че няма каско така прявят тия копеленца всички са една мафия ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове