Jump to content
zaro

Help

Recommended Posts

Приятели помагаите !!!

Вчера в 18.00h пред магазин ЕВРОПА в Хаджи Димитър ми откраднаха джипката,SUZUKI VITARA червен на цвят с черни роубари,късата база СА 2397 КН 90-та година.

В колата имаше важни документи!!!

Всяка информация ще е полезна и ще бъде възнаградена!!!

Колата нямаше авто-каско,трябаше да го правя днес,но......... :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, че чак сега виждам темата ....Днес около 10 мернах една такава Витара, !!! НО !!! поради няколко факта не съм сигурен, че е твойта ... Веднага я описвам - леко мръсничка винено червена с черни ролбари (тръби самоделка) от 4-те страни (Ако твойте са само от пред и от зад може и да не четеш нататък). Караше я една руса мадама и една също толкоз руса спътничка. дойдоха някъде от Бояна и карах пред и зад тях до МакДоналдс на НДК, където те завиха на дясно посока Лозенец, а аз продължих по канала. Искренно съжалявам, но номер не запомних виж колата ми направи впечатление с това, че мацката я караше доста неуверено, засече ме веднъж, а и имаше с какво да оплакнеш окото. Вече си записах номера и ще се оглеждам.Дано по скоро я откриеш!П.С. Няма да е зле да оставиш телефон. Все пак доста хора четат този форум, а и всички искат да помогнат.

Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти колега,но моита е с 4ерни фабри4ни ролбари и са само отпред.С оригиналните лети джанти е и има резервна гума отзад,която е покрита с 4ерен предпазител!!!

0888/979603-ЗАРО

Още веднъж благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти колега,но моита е с 4ерни фабри4ни ролбари и са само отпред.С оригиналните лети джанти е и има резервна гума отзад,която е покрита с 4ерен предпазител!!!

0888/979603-ЗАРО

Още веднъж благодаря

братле тупнали са ти я защото са знаели че няма каско :rolleyes: така прявят тия копеленца всички са една мафия !!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...