CryoGen 29 #1 Публикувано 27 Август, 2007 нивото на течноста за хидравликата на волана проверявал ли си скоро ?и скърцането на метално стържене ли звучи , глух звук ли е, жужене ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voroshilov 1 #2 Отговорено 27 Август, 2007 Абе колата е 89-а година нищо не съм гледал и скърцането еметално утре и без това заминава за ремонт на съединителя и ще кажа на майстора да види и защо почна да скърца може и да е от масло нещо знам ли щом казваш сигурно е от това. Каква течност бе човек тя не е проверявана поне от 2 години аз купих колата след като не е била в движение от 2 години пак ти казвам нищо не съм гледал и като мине през мйстора ще трябва да провери и това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #3 Отговорено 27 Август, 2007 дано не си откъснал нещо ...карай я внимателно до майстора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voroshilov 1 #4 Отговорено 27 Август, 2007 Еми тя пак си завива добре ама само дето почна да скърца.Какво може да се е скъсало там?Това Хондите може ли да са толкова кекави че да се къса нещо от такова нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #5 Отговорено 27 Август, 2007 чесно да ти кажа от скърцане до скърцане има голяма разлика, казваш че нещо скърца, но не казваш дали е до колело, дали го усещащ на волана, дали го усещащ на купето, дали е като ламарина или еди кво си примерно аз сега трябва да сменям накраиниците на реиката, не защото са се разбили и правят луфтове вече, но маншончетата са им заминали, което просто ме кара да си мисля че скоро ще заминат и самите накраиници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #6 Отговорено 28 Август, 2007 благодаря колега точно това мислех да направя след като си сменя накраиниците на рейката ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове