Guest LORDA #1 Публикувано 27 Август, 2007 здравейте някой може ли да ми каже каде се намира бензиновия филтар на хонда сивик 1,3 5та генерация хеч и имал ли е някой като моя проблем хондата докато е студена изобщо не варви като загрее варви малко по добре само че заглахва като и подам рязко газ и пак не варви след около 3 хил. оборота катализатора е махнат не е от него ако някой има някаква представа да каже мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ники 0 #2 Отговорено 27 Август, 2007 Мисля че бензиновите филтри са 2, единият е отдолу до резервоара под една черна пластмаса, а другият мисля че се пада точно над смукателните колектори. И моита се дави като и дам рязко газ,но това е обяснимо-D13B2 ,но пък след 4000 оборота става доста пъргава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IceMan- 0 #3 Отговорено 28 Август, 2007 Колега и аз имам същия проблем.... като задам повече газ и за момент заглъхва. И аз съм си махнал катализатора, но не е от това. Иначе за бензиновия филтър - отдолу до резервоара отляво по посока на движение. Само 4е като ходих до магазина ми дадоха друг. В смисъл малко по широк и с различна посока на стрелката за движението на бензина. После измерих моя и се оказа 4е е 45 мм в диаметър (а не 50 какъвто ми дадоха уж за Хонда) Върнах се в магазина и го смених и се оказа 4е този който ми дадоха е за TOYOTA .... Филтъра който е на мойта е същия..... Учудих се обаче от цената - само 5 лв.... Възможно ли е? Като го гледам такъв пластмасов може.... или са ми продали менте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slav1983 0 #4 Отговорено 28 Август, 2007 ами аз днес ходих на елкон и се оказа в германия като са и сменяли ремака и са разместили центровката сега варви по добре ама пак си е мартвец аз досега по мощни хонди сам имал и тази направо ме изплаши ама това ше е от модела иначе за вапроса с филтара толкова си струва и ако са ти дали по голям няма никакав проблем карай си и не го мисли пак аз ще си мушна един Vtek и ще си реша проблемите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове