Zeus 0 #1 Публикувано 26 Август, 2007 Здравейте колеги,Като новорегистрирал се член искам да се извиня ако подобна тема е била поствана преди, но за съжаление нещата не търпят отлагане, а аз за японските коли имам твърде скромни познания.Накратко, ето за какво става въпрос:Днес, в търсене на идеалната кола :-), попаднах на следната находка - Хонда Сивик, 1998, 1.4, бензин, 90 кс, комби, бяла, внос от Италия, климатик, airbag, ел.стъкла и огледала. На пръв оглед всичко и е ОК отвън и отвътре (мнението е на специалист), но ме притеснява цената от 5400лв. Естествено ще последва компютърна диагностика, но искам съвет от вас, като опитни хондаджии, къде би могла да е уловката?Благодаря ви предварително за помощта и поздравления на екипа за страхотния сайт! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #2 Отговорено 26 Август, 2007 Ами ако това е годината - 98 и не са я украсили с годинка - две. Цените им са малко повече, до колкото съм ги наблюдавал. Тук във форума един колега продава подобна, но не е комби със същото оборудване - 1,4 90к.с. клима и т.н. за 7000 ако не се лъжа. Та разликата не е голяма. Ако ти допада онази - води я на доктор, да я преслуша и и скачай! Ако си беше допълнил профила, можеше някой коледа - твой съгражданин, да ти помогне с доверен сервиз или нещо такова, където може да я преслушат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове