Jump to content
Zeus

Съвет

Recommended Posts

Здравейте колеги,Като новорегистрирал се член искам да се извиня ако подобна тема е била поствана преди, но за съжаление нещата не търпят отлагане, а аз за японските коли имам твърде скромни познания.Накратко, ето за какво става въпрос:Днес, в търсене на идеалната кола :-), попаднах на следната находка - Хонда Сивик, 1998, 1.4, бензин, 90 кс, комби, бяла, внос от Италия, климатик, airbag, ел.стъкла и огледала. На пръв оглед всичко и е ОК отвън и отвътре (мнението е на специалист), но ме притеснява цената от 5400лв. Естествено ще последва компютърна диагностика, но искам съвет от вас, като опитни хондаджии, къде би могла да е уловката?Благодаря ви предварително за помощта и поздравления на екипа за страхотния сайт!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако това е годината - 98 и не са я украсили с годинка - две. Цените им са малко повече, до колкото съм ги наблюдавал. Тук във форума един колега продава подобна, но не е комби със същото оборудване - 1,4 90к.с. клима и т.н. за 7000 ако не се лъжа. Та разликата не е голяма. Ако ти допада онази - води я на доктор, да я преслуша и и скачай! :thumbs1: Ако си беше допълнил профила, можеше някой коледа - твой съгражданин, да ти помогне с доверен сервиз или нещо такова, където може да я преслушат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...