mgnv 0 #1 Публикувано 25 Август, 2007 (Редактирано) Двигателя има понякога неравномерна работа, чак лампата на двигателя светва. Ходих при 1 "спец" закачи я за някакъв комп и ми показа как на 4-я цилиндър тока е около и понякога под 3 KV , докато на другите си е 6 KV i nagore.Свещите са ми чисто нови и човека каза, че може да е от кабел, можело и от делкото да е, но той не можел да го оправи и да съм търсел специалист, който правел Хонди,а не някой да се пробва на сляпо. Лошото е, че в Ст.Загора, Казанлък и региона аз май не се сещам за такъв. Някой да знае подходящ сервиз наблизо или поне в Пловдив? Редактирано 25 Август, 2007 от mgnv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #2 Отговорено 25 Август, 2007 човека добре си ти го е казал, на предния ми сивик даже не искаше и пали заради разпределителната капачка ... купих нова и всичко заспапробвай да размениш кабела със съседен цилиндър примерно (ако е възможна подобна интервенция ...) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове