Ironstone 0 #1 Публикувано 24 Август, 2007 Обожавам тази песен Супер е за разкарване насам натам из града с хондата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #2 Отговорено 24 Август, 2007 (Редактирано) Обожавам тази песен Супер е за разкарване насам натам из града с хондата. Manowar винаги са добра идея, когато си зад волана Само умната! ... ако ли не - русата Редактирано 24 Август, 2007 от UniCorn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 24 Август, 2007 (Редактирано) А това е за извън градско. Dr Kucho Редактирано 24 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #4 Отговорено 24 Август, 2007 Щом става въпрос за Manowar то класика като Hail and Kill е направо задължителна Hail and Kill Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #5 Отговорено 24 Август, 2007 (Редактирано) ТУК е добре да станем всички прави (обърнете внимание на края на песента) Който не е бил там може само да предполага за усещането. и ето я в оригинал за който иска качество Manowar - The Crown And The Ring ... и да стигнем до ТОВА Редактирано 24 Август, 2007 от DrOxBoLi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #6 Отговорено 24 Август, 2007 И аз бях там!И аз гледах!И аз слушах!И трите дена! Радвам се, че сме се събрали толкова много металяги в този форум. Всъщност сме може би форума с най-много металисти средно на член. Миямото беше отвъд решетките, но Магнум и ъъъъ... забравих му името бяха до мен на този концерт (в началото). Видях и Виктор, ама той пък отдавна се прави, че не ме познава за което пък I don't give a shit Anyway, кефя ви се фенове! Проповядвайте праведната музика и смело напред! Мисля, че ако изкореним чалгата ще си решим мнооого голяма част от злободневните проблеми! Hail and kill!...Other bands play,Manowar KILL! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #7 Отговорено 24 Август, 2007 (Редактирано) Изглежда сте се събрали в тая тема само металяги. Аз да взема да се изнасяяяммм....... Редактирано 24 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #8 Отговорено 25 Август, 2007 Изглежда сте се събрали в тая тема само металяги. Аз да взема да се изнасяяяммм....... Ха ха ха, ти пък сега. Аз всичко скушам, ама тая първата песен я слушах над 5 поредни пъти, така и не ми омръзна - много е добра! Трябва да оценим Manowar - класика е! Dr Kucho също ме радва доста! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voroshilov 1 #9 Отговорено 25 Август, 2007 манолар и СПЕЦНАЗ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове