Jump to content
Nightmare

Искам да ви питам...

Recommended Posts

Значи предстои ми покупка на кола.Търся малка двувратка и съм се спрял на няколко марки между които е и Хонда.Ориентирал съм се към Сивик 5г и ЦРХ 2г със 1.5 мотор на сивик-а и 1.6 на ЦРХ-а.Та въпроса ми е издръжливи ли са на тунинг тея мотори.Под тунинг имам предвид атмосферен не турбо сетъп със смяна на бутала,пружини,клапани и т.н....с една дума корави двигатели ли са или не са много за тая цел :weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
ВИЖ ТУК! и по специално какво пише за търсачката! :weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

ВИЖ ТУК! и по специално какво пише за търсачката! :weights:

Е браво на теб, и кое от правилата не е спазило момчето?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Доста са дъвкани темите, има варианти за тунинг, зависи колко левчета можеш да отделиш :thumbs1:

Ако е 1.5 от моно става на пълна инжекция и се чуства разлика, изходящи спортни колектори, после генерация, филтърче, чипче, ако отделиш още средства може и VTEC глава от 1.6 да се присади.

Имаме такива тук и са доста сполучливи. Не че карам Хонда , но единственият начин да повярваш е сам да стигнеш до това което ти пиша. Трябва да покараш, да те повозят в такива направени и едва тогава ще се замислиш. Ето за да не се ровиш едни от полезните теми:

в тунинг най-вече погледни

Редактирано от misho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ясно тунинга да речем че ще го измислим...ами на какво да го правя :weights: (това в кръга на шегата)Какъв модел бихте ми препоръчали да си взема?За сега както писах съм се спрял на Сивик и CRX...но с какъв мотор?Този 1.5 със сигурност го има на Сивика 5г...двувалки има ли(знам само за този 1.6 със 160кс)Други "по обикновени :thumbs1: " мотори с два разпр вала няма ли :D (за ЦРХ и Сивик)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Е браво на теб, и кое от правилата не е спазило момчето?

Eй тва:6. Вмъкнатите цитати са нежелателни и при прекаляване мнението ви ще бъде изтрито.И недей да правиш забележки, а прочети и ти правилата :weights::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за инфото...ще помисля още малко и ще видя на какво ще се спра но нищо чудно след някой друг месец вече да съм един от вас :weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дааа така като се замисля май Сивик 5г ще е идеална за мен :) За тази кола сигурно е доста изписано във форума но още не съм навътре с хондите и ми е трудно да ползвам търсачката :blink: Ще помоля някой да ми пообясни с две думи:намират ли се части за тях?Скъпи ли са(сравнени с опел или бмв примерно)и корави мотори ли са?Мисля си за мотор 1.6 в последствие с тунинговане да се гонят около 140-150к.с.И последен въпрос-поразбрах че чипове не се намирали много за хонда...та не е ли по добре да се сложи направо някакво стендалоун ецу и да си караш така?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...