Jump to content
Paleca

Нещо дупето не ми харесва

Recommended Posts

Guest PreludeManiac

Още една "НОВА" тема.... защо ги пускате по 2-3 еднакви за едно и също нещо не мога да разбера... Това е някаква мания тук...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една "НОВА" тема.... защо ги пускате по 2-3 еднакви за едно и също нещо не мога да разбера... Това е някаква мания тук...

Не е само тук така.

Просто много потребители четат форума по другия начин - влизат в основните раздели, поглеждат първата и най-много втората страница и отварят темите които им се струват интересни по заглавието. По този начин изпускат теми. Другия случай на изпускане на теми е, като влезнеш за малко да потърсиш нещо и всички нови теми ти се маркират като прочетени. Тогава и да ползваш View New Posts бутона при следващо влизане - няма ефект, маркираните теми като "стари" не ти ги показва. Тва последното ако има някакво решение много бих се зарадвал някой да го сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо само се заяждаш с потребителите, сори ама това е втори твой пост, който ми прави впечатление.

Случва се да не видиш, че има вече такава тема.. и ти веднага се нахвърляш върху него. Хайде да ги пуска постоянно .. ок .. ама сега това са глупости. Като Ви пречат не ги четете.

Сега в темата за кой какво кара някакво момче е написало, че друг има почти същата кола и ти веднага му се подиграваш "Верно ли?". Не всички са спецове по колите .. може и някой да е по-зле ама няма нужда да сме груби. Никой не се е родил научен и специалист по всичко.

Дано не се обидиш, но това е моето мнение!! :weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм се заяждал! Просто коментирам. Не знам защо го приемаш така. Ако се огледаш в последните две страници ще забележиш, че има дублирани теми, които са ПРЕЗ ЕДНА! Не се сърдете, ама е дразнещо. А с колегата с англичанката не съм се заял - ПОШЕГУВАХ СЕ! Просто е смешно да твърдиш, че едва ли не има само две "англичанки" във форума.

Освен това, доброто възпитание повелява, първо да се ориентираш и после да се завираш :weights:Новобранци :thumbs1::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо само се заяждаш с потребителите, сори ама това е втори твой пост, който ми прави впечатление.

Случва се да не видиш, че има вече такава тема.. и ти веднага се нахвърляш върху него. Хайде да ги пуска постоянно .. ок .. ама сега това са глупости. Като Ви пречат не ги четете.

Сега в темата за кой какво кара някакво момче е написало, че друг има почти същата кола и ти веднага му се подиграваш "Верно ли?". Не всички са спецове по колите .. може и някой да е по-зле ама няма нужда да сме груби. Никой не се е родил научен и специалист по всичко.

Дано не се обидиш, но това е моето мнение!! :weights:

Не съм се заяждал! Просто коментирам. Не знам защо го приемаш така. Ако се огледаш в последните две страници ще забележиш, че има дублирани теми, които са ПРЕЗ ЕДНА! Не се сърдете, ама е дразнещо. А с колегата с англичанката не съм се заял - ПОШЕГУВАХ СЕ! Просто е смешно да твърдиш, че едва ли не има само две "англичанки" във форума.

извинявам се явно ми се е сторило, не се нахвърляйте сега върху мен.. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок :weights: Ама прочети правилата все пак :thumbs1: И обърни специално внимание на това:6. Вмъкнатите цитати са нежелателни и при прекаляване мнението ви ще бъде изтрито.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...