Jump to content
stefanta

Само виртуален ли е клуба ?

Recommended Posts

Чудех се дали клуба е само виртуален. Дали има някаква реална регистрация и няма ли възможност да се издействат отстъпки по сервизи, бензиностанции, както е по другите клубове ? Ауди примерно раздават карти за отстъпка на лукойл и ЕКО, алфа имат 20тина процента отстъпка по разни сервизи и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудех се дали клуба е само виртуален. Дали има някаква реална регистрация и няма ли възможност да се издействат отстъпки по сервизи, бензиностанции, както е по другите клубове ? Ауди примерно раздават карти за отстъпка на лукойл и ЕКО, алфа имат 20тина процента отстъпка по разни сервизи и т.н.

Ами в пловдивската група съвсем наскоро иаше акция точно за да се издействат такива благинки :thumbs1: По другите градове не знам как е :weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята за гориво например е брилянтна! Някои от по-големите вериги (бензиностанций) биха се навили да се направи национално.Предполагам схемата за отстъпките ще е проста (колкото повече толкова повече е казал мечо Пух) на базата на някъкъв оборот има % отстъпка.Друг е въпроса че някои трябва да седне на масата за преговори.Мисля че няма фирма която не иска да си повиши приходите!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:weights: Споделих с мой приятел за срещата на ЕКО.Те се сабират там във 4етвъртък/БМВ/Та,те ползват някакви отстъпки в Магазини за 4асти.Така 4е,мисля 4е няма да има проблем да се седне на преговори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за гориво едва ли ще се постигне отстъпка, иначе по магазини, сервизи, автомивки, заведения не е проблем - в Пловдив работим по въпроса :weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше подобни предложения на няколко пъти, но юристи от форума разясниха, че за да е всичко легално трябва да отдадеш живота си за буквално каузата, нали се води дружество без цел печалба. А и вече двеста човека сме говорили и пускали теми за членски внос ама нъцки. Другите форуми явно някак са постигнали единодушие. А да отбележа, че говоря за Софийската част, явно в Пловдив са успели да задвижат колелото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е тук редовните не сме чак толкова много, пък и не вярвам да се стигне до такива екстремизми. За членския внос неприятния момент е, че сме пръснати из цялата страна и всеки го мързи да ходи по банки или пощи да прави преводи. Но ако да кажем се хване по един човек във всеки по-голям град да събира вноската от съгражданите си и после я изпраща в...ъъ.."централата" нещата ще са много по-лесни. Все пак не си говорим за милиони и предполагам повечето от нас могат да си позволят една малка вноска. Верно, че си е бая работа и трябва да се правят регистрации и т.н. но мисля, че си струва и ако се захванем няколко човека никой няма да трябва да си отдава живота :cool: Неможе разни алфисти да си имат регистриран клуб и да ползват преференции пък ние да седим и да зяпаме :D Майната, какво точно се прави в Пловдив и може ли с нещо да се помогне :blink:

Редактирано от stefanta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си отдадеш живота имах предвид, че правно въпроса е сложен - много бягане по съдилища, уверения, документи, справки и много много други. По-сложно от колкото да се регистрира фирма. :cool: Иначе... този един човек от града пак няма малко работа да върши - осчетоводяване, събиране, внасяне, теглене, сметки... всичко на една глава не стаа братче, изисква се сериозна работа според мен. Само така си мисля, нека някой ме опровергае - ще съм радостен.Аз си мисля, че трябва да изберем в кой клуб да си зададен въпросите без да насеят срещу нас наново някаква злоба. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласен да има членска вноска.Какво значи това че ги мързяло да отидат до банката или до пощата да си преведе вноската?Ако наистина е фен на марката и иска да е пълноценен член на този FAN CLUB на HONDA.Наистина трвбва няколко човека да се саберат и да говорят с някои модератор от името на целия клуб.Аз съм в гърция в момента и тяхния клуб има договор директно с вносителя на ХОНДА да ползват всякакъв вид услуги с доста добра отстъпка.Дори и всеки месец организират състезания с доста голям награден фонд събран от клуба.Мисля че трябва да се замислим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Аз съм в гърция в момента и тяхния клуб има договор директно с вносителя на ХОНДА да ползват всякакъв вид услуги с доста добра отстъпка.Дори и всеки месец организират състезания с доста голям награден фонд събран от клуба.Мисля че трябва да се замислим.

Всичко това е много хубаво , но иска някой който познава закона и процедурите да каже как точно става , да обмислим дали има смисъл и дали ще можем да го усъществим. После трябва някой икономист да се занимава с финансите.Тези хора ще трябва да правят това между другото ,а при натоварения живот в София едва ли ще намират време. Винаги ще има недоволни от взетите решения в клуба , винаги ще има закъснели вноски и подобни което може да породи разцепване на клуба на групи и т.н.Трябва да съберем информацията и хубаво да обмислим кои са добрите и лошите страни и дали ще работи за нас конкретно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Аз съм в гърция в момента и тяхния клуб има договор директно с вносителя на ХОНДА да ползват всякакъв вид услуги с доста добра отстъпка.Дори и всеки месец организират състезания с доста голям награден фонд събран от клуба.Мисля че трябва да се замислим.

Всичко това е много хубаво , но иска някой който познава закона и процедурите да каже как точно става , да обмислим дали има смисъл и дали ще можем да го усъществим. После трябва някой икономист да се занимава с финансите.Тези хора ще трябва да правят това между другото ,а при натоварения живот в София едва ли ще намират време. Винаги ще има недоволни от взетите решения в клуба , винаги ще има закъснели вноски и подобни което може да породи разцепване на клуба на групи и т.н.Трябва да съберем информацията и хубаво да обмислим кои са добрите и лошите страни и дали ще работи за нас конкретно.
Да съгласен съм с теб.Давам просто едно предложение,ако се усаществи ще бъде много хубаво.Надявам се да стане реалност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

RIP, всеки си има работа, но след като почти всички останали клубове са съумели да го направят не мисля, че е чак толкова сложно. Аз съм съгласен да се консултирам с адвокат точно как става и какво се изисква, стига да има желаещи да помогнат и да е ясно опредлено какви точно ще са функциите на клуба, къде ще отиват парите, които евентуално ще се събират и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Е не е!!! има си срещи от естество виждане наживоо и ииии в РЕАЛНОСТТА аз си имам карта на Лукойл ама нещо не съм на кеф от горивото напоследък за магазин ще е същото каква е гаранцията че частите ще са оргинални а не менте и т.н. за сервиза мисля че всеки се оправя както може и както му е по джоба и маниера на работа на майсторите.Това е от мен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ironstone

Имаше подобни предложения на няколко пъти, но юристи от форума разясниха, че за да е всичко легално трябва да отдадеш живота си за буквално каузата, нали се води дружество без цел печалба. А и вече двеста човека сме говорили и пускали теми за членски внос ама нъцки. Другите форуми явно някак са постигнали единодушие. А да отбележа, че говоря за Софийската част, явно в Пловдив са успели да задвижат колелото.

Колеги тва за 4ленския внос мисля ,4е е лоша идея,защо?Тукашния клуб има 80 регистрирани 4лена от по4ти 2000 потребителиМодераторите се изпокараха,защото е голяма отговорност и ве4но имаше някой недоволен,я не си полу4ил 4ленската карта,блузката на клуба,лепенките,не му направили отстъпка някъде,защото модератора нямал време да го регистрира и тнт.Ако се плаща 4ленски внос трябва да се плаща и заплата на 4овека който ще се занимава с тези работи,а и той не трябва да се занимава с по4ти нищо друго,защото това отнема доста време.Обмислете го това както трябва за да не се изпокарате и вие,много е грозна картинкатаДа гледаш как се сипят глупости по адрес на 4овек който няма вина,4е не му е стигнало времето... :)
Какъв е проблема с доставките? Един куриер с наложен платеж и готово :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

RIP, всеки си има работа, но след като почти всички останали клубове са съумели да го направят не мисля, че е чак толкова сложно. Аз съм съгласен да се консултирам с адвокат точно как става и какво се изисква, стига да има желаещи да помогнат и да е ясно опредлено какви точно ще са функциите на клуба, къде ще отиват парите, които евентуално ще се събират и т.н.

Аз съм готов да помогна, юрист съм :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...