Guest Ombre #1 Публикувано 15 Декември, 2003 (Редактирано) Poludjah veche s teja polari .Dnes mi se obadiha ot firmata kojato gi shie che mogat da gi napravjat s obratna okraska(cherveni sus sivo)a ne kakto bjaha poruchani.Iskam da si kazhete mnenieto. .ako vzemem njakakvo reshenie shte sa gotovi do 7 dni. Редактирано 15 Декември, 2003 от TYPE-R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #2 Отговорено 15 Декември, 2003 Става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #3 Отговорено 15 Декември, 2003 (Редактирано) honda qkei az sym 3A ! Редактирано 16 Декември, 2003 от emko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #4 Отговорено 15 Декември, 2003 Poludjah veche s teja polari .Dnes mi se obadiha ot firmata kojato gi shie che mogat da gi napravjat s obratna okraska(cherveni sus sivo)a ne kakto bjaha poruchani.Iskam da si kazhete mnenieto. .ako vzemem njakakvo reshenie shte sa gotovi do 7 dni. ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fast #5 Отговорено 15 Декември, 2003 Брой ме и мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #6 Отговорено 16 Декември, 2003 sashe .. az sam navit pi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CiviC #7 Отговорено 16 Декември, 2003 (Редактирано) И аз съм за този вариант-ХXL Редактирано 16 Декември, 2003 от CiviC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rocco #8 Отговорено 16 Декември, 2003 I az iskam! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #9 Отговорено 16 Декември, 2003 Лошо няма. XXL и за мене (не телевизията, мръсници такива ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #10 Отговорено 16 Декември, 2003 sajaliawam che wse sam nerazbralia ama za kakwo stawa tochno duma?za iake s marka honda li?kolko pari i kakwi cwetowe moje da se porachat?obiasnete molia wi,zashtoto znaete che i az sam fen i shte iskam sashto.prosto mi iziasnete za kakwo stawa duma.mersi predwaritelno Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #11 Отговорено 16 Декември, 2003 (Редактирано) eto spisuk na horata koito bjaha na srestata kogato se poruchvaha:Kicho XXL X2Neven LFrosty LNia MVictor XXLFrisko XXLPopa XXL Ombre XXLSvetljo MCivic XXLWizzard LJamie LParadox XLStass XL X2eDaniel LADH XXL shte ima edin dva rezerva ,no ne znam kakvi razmeri Редактирано 16 Декември, 2003 от TYPE-R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MARTO #12 Отговорено 16 Декември, 2003 SANDE,I AZ ISKAM EDIN XL!CVETA E BEZ ZNA4ENIE 6TOM PI6E HONDA! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #13 Отговорено 16 Декември, 2003 a mojesh li specialno za edinia da gi nakarash da ti izbrodirat nadpis "Toyota " ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #14 Отговорено 16 Декември, 2003 hahaha e toq paradoxa za kvo mu e XL za bashta mu li ? na mene L mi e to4no .. a ne smqtam 4e toi e s po edro tqlo .. XL shte mu stoi kato 4uval zemi mu M nai dobre tova v kraga na shegata .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #15 Отговорено 16 Декември, 2003 HeiiiOMBREi za men edin XL breeda ne me zabrawish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #16 Отговорено 22 Декември, 2003 hei opishete kak izglejdat i za kvipari stava vupros i az iskam imaite me izpredvid.da razesnite razmera mi xxl Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #17 Отговорено 22 Декември, 2003 DA bqhte spomenali nqkude i ceni4ka .. i kak tochno shte stava plashtaneto .... inache i az sum navitak.Daite cena da si dam poruchkata a nemashe da e zle otzad na durba da pisheshe Honda The power of dreems! po prostatat prichina che nali tfa e mototo na Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #18 Отговорено 22 Декември, 2003 Polarite sa gotovi.ushiti sa.v 17:30 gi davam za brodirane na logo.Na levija rukav shte ima nadpis HONDA a na jakata samo emblemkata.Chudja se dali na rukava da ne izbrodirame logoto na Fan cluba(kato na novite stikeri)Cenata njama promjana 28lv.Kato gi izbrodirat shte bija barabana Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #19 Отговорено 22 Декември, 2003 shte bija barabana И аз мога да се справя с тва задължение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #20 Отговорено 22 Декември, 2003 a novite stikeri kak izglejdat pokaji gi kak izglejdat za da mojem i nie da si di napravim. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest keksy #21 Отговорено 22 Декември, 2003 Znachi tezi,koito ne sa bili na sreshtata, gorat?!Jalko, iskah i az edno polarche... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #22 Отговорено 23 Декември, 2003 az pasuvam no money P.S.Ako ostanat rezervni obache pu za mene ednoto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #23 Отговорено 23 Декември, 2003 (Редактирано) Gotovi sa.Eto kak izglezhdat :PSorry za gadnite snimki ,no gi snimah naburzo s GSM s kamera. Pri men sa. Za tezi koito ne znajat kude se namiram 0888 47 36 13 Редактирано 23 Декември, 2003 от TYPE-R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest keksy #24 Отговорено 23 Декември, 2003 Последно само за хората в списъка, пуснат по-рано ли има?Намира ли се изостанала ХL бройка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #25 Отговорено 23 Декември, 2003 Keksi spored mene .. na tebe L razmera shte ti e nai dobre .. sadq pomoita fizika .. a nie sme gore dolu ednakvi v tqloto .. az do kolkoto razbrah ima hora koito sa se otkazali ot ancuzite taka4e shte ima mai nqkolko broiki bes sobstvenik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GNK1 #26 Отговорено 23 Декември, 2003 eto spisuk na horata koito bjaha na srestata kogato se poruchvaha:Kicho XXL X2Neven LFrosty LNia MVictor XXLFrisko XXLPopa XXL Ombre XXLSvetljo MCivic XXLWizzard LJamie LParadox XLStass XL X2eDaniel LADH XXL shte ima edin dva rezerva ,no ne znam kakvi razmeri I za men 1 bbroi samo 4e XXXL!!!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest keksy #27 Отговорено 27 Декември, 2003 Keksi spored mene .. na tebe L razmera shte ti e nai dobre .. sadq pomoita fizika .. a nie sme gore dolu ednakvi v tqloto .. Hei, ama nima nqkoi ot tozi forum me pomni shto za ptica sum? Napravo sum smaqn! Thanks, na TYPE-R li da zvunna, na koi? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #28 Отговорено 5 Януари, 2004 Ei ima li neshto ostanaloooo?????????/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове