Guest gkb #1 Публикувано 2 Ноември, 2004 много съм щастлив )) ето малко снимчици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #2 Отговорено 2 Ноември, 2004 Усещам аромат на лееща се бира Честито и сьс здраве да си го караш. Много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #3 Отговорено 2 Ноември, 2004 (Редактирано) Честито gkb да си я караш със здраве. Редактирано 2 Ноември, 2004 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #4 Отговорено 2 Ноември, 2004 ЧЕСТИТО !С кеф да я караш и дано ти служи вярно и безотказно (което си е ПРАВИЛО при поддържаните ХОНДИ знаеш )Гледам е без номера - нов внос явно, дай подробности, че баща ми го зарибявам за такава ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FROSTY #5 Отговорено 2 Ноември, 2004 Честито!Сега сменяш двигателя и правиш SHUTTLE-to на SPACE SHUTTLE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #6 Отговорено 2 Ноември, 2004 Честито! Сега вече уреди карането за зимата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #7 Отговорено 3 Ноември, 2004 честито имам приятел с Шатъл, много е доволен предполагам, че и ти ще си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #8 Отговорено 3 Ноември, 2004 честито, честито, със здраве да си го ползваши да си го въртиш сега като падне снежеца..... на безопасни полигони разбирасе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #9 Отговорено 3 Ноември, 2004 Еееее Гога, Ч Е С Т И Т О Хубаво е човек да сбъдва желанията си Много се радвам Искрени пожелания за безотговорно и безаварийно каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #10 Отговорено 4 Ноември, 2004 МНОГО МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #11 Отговорено 5 Ноември, 2004 честит да ти е и да си го караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #12 Отговорено 5 Ноември, 2004 честито и от мене с голямо закъснение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #13 Отговорено 5 Ноември, 2004 Честито колега... и мноу безаварийни километри П.С.: и не го карай като карт-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #14 Отговорено 5 Ноември, 2004 gkb Честито и от мен да си я карате с много мерак и да и се радвате поздрави на братото и на всички домашни любимци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #15 Отговорено 8 Ноември, 2004 честито и от мен! ето кой ще ни вози до ски пистата дълги и безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове