Jump to content
No Limit Performance

Такова задръстване не бях виждал

Recommended Posts

Като слезеш от Бургаската магистрала и хванеш пътя покрай карнобат до петолъчката и незнам още до къде вчера беше адското задръстване ... кола след кола и няма мърдане ни метър напред , ни метър назад ;) Катастрофи , прегряли коли и какво ли още не .... просто нямах думи да опиша ситуацията.Е , поне видях 3-4 колеги от клуба с хондичките им / познах ги по стикерите / да се тътрят едва едва и те в тая навалица .Та грубо казано - от Бургас до петолъчката - 6 часа пътуване :P Една магистрала свястна да няма Бургас - София деа :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да за съжеление е така. Тези дни имаше някакви катастрофи и съответно огромни задръствания и много коли преглери километри опашки и много изнервени хора.... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ачка ми то и друг път има бре стария там няма коли :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АЗ минах през селата - от дясно. Точно като видях мощната колона и веднага свих към Искра. От там през едни села, Сунгурларе и после си излизаш на петолъчката. Заобикаляш с 20-30км ама си спестих "няколко" часа.Това дето го направих си беше чист късмет щото исках да отида да се обадя на баба ми :P А за магистралата Бургас-София ще има да я почакаме ... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, и аз бях там :D Голям купон си беше. По едно време станаха 3 колони в нашата посока и насрещните изобщо не можеха да карат...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Да , аз тебе те видях :P но бях с едно прегряло БМВ в страни в една отбивка - на около 1-2 км след разклона за карнобат и нямаше как да ти се обадя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...