Guest radku #1 Публикувано 1 Ноември, 2004 Проблема ми е, че водната помпа май вече започва да издава багажа. Забелязах 4е когато изтива двигателя под агренажния ремък понякога се овляжнява пластмасата от антифриз.Предполагам 4е е от водната помпа. Но Някой може ли да каже дали помпата понадлежи на ремонт т.е. да просълзява от някакви уплътнения или ще трябва да се подмени. >Всъщност вече съм се настроил за нова помпа ама не ми се вярва че една такава джаджа издава багажа на 150хил км.Което ме навежда на мисълта 4е или е върнат км -жа или неправилно е обтегнат агренажния ремък от майстора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #2 Отговорено 2 Ноември, 2004 вчера я смених мойта при Омбрето точно същите проблеми сълзи савсем леко - няма "ремонтен комплект" както казват майсторите тоест нова помпа задължително а за километража е напълно възможноаз може би нямаше да я сменя ама идва зима и много антифриз щеше да отиде иначе цяло лято си карах така както си салзеше само доливах по 2л. на месец вода ако е вода се трае ма ако е антифриз ...... пък и рискуваш да те остави на пътяпрецени си сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA-CRX #3 Отговорено 4 Декември, 2004 Idi da ia smeni6 bratle.100% e vodna pompa.Purvo po4va da sylzi,posle po4va da kape,posle pochva da kape silno i nakrai ostava6 na putia s pregriat motor.Ti moje6 da si kara6 taka i hilqdi kilometri,moje da te ostavi i sled 10km.Taka 4e idi.Za CRX 1.5 e okolo 120-140lv. Ne riskuvai da kara6 taka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikicar #4 Отговорено 5 Декември, 2004 За двигател D15B2 - водната помпа мога да ти я доставя за 65лв. на JAPANPARTS - японски резервни части,ако не си си намерил вече .А за Honda CRX 1.5 AF53 , engine EW3 от 84г-> водната помпа е също 65 лв.за двигател ZC1 водната помпа е 97 лв. за двигател D15Z3 / D15Z1- помпата е 65 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове