Jump to content
Guest radku

Водна помпа

Recommended Posts

Guest radku

Проблема ми е, че водната помпа май вече започва да издава багажа. Забелязах 4е когато изтива двигателя под агренажния ремък понякога се овляжнява пластмасата от антифриз.Предполагам 4е е от водната помпа. Но Някой може ли да каже дали помпата понадлежи на ремонт т.е. да просълзява от някакви уплътнения или ще трябва да се подмени.:unsure: >Всъщност вече съм се настроил за нова помпа ама не ми се вярва че една такава джаджа издава багажа на 150хил км.Което ме навежда на мисълта 4е или е върнат км -жа :) или неправилно е обтегнат агренажния ремък от :Pмайстора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

вчера я смених мойта при Омбрето точно същите проблеми сълзи савсем леко - няма "ремонтен комплект" както казват майсторите :unsure: тоест нова помпа задължително а за километража е напълно възможноаз може би нямаше да я сменя ама идва зима и много антифриз щеше да отиде иначе цяло лято си карах така както си салзеше само доливах по 2л. на месец вода :):P ако е вода се трае ма ако е антифриз ...... пък и рискуваш да те остави на пътяпрецени си сам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA-CRX

Idi da ia smeni6 bratle.100% e vodna pompa.Purvo po4va da sylzi,posle po4va da kape,posle pochva da kape silno i nakrai ostava6 na putia s pregriat motor.Ti moje6 da si kara6 taka i hilqdi kilometri,moje da te ostavi i sled 10km.Taka 4e idi.Za CRX 1.5 e okolo 120-140lv. Ne riskuvai da kara6 taka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

За двигател D15B2 - водната помпа мога да ти я доставя за 65лв. на JAPANPARTS - японски резервни части,ако не си си намерил вече .А за Honda CRX 1.5 AF53 , engine EW3 от 84г-> водната помпа е също 65 лв.за двигател ZC1 водната помпа е 97 лв. за двигател D15Z3 / D15Z1- помпата е 65 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...