Saggita 1 #1 Публикувано 20 Август, 2007 Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя вежди за Хондата...хечбек'95Търсих на няколко места в Плд , но уви няма...а и повечето магазини за авточасти не предлагат едрогабаритни такива.Дори и да не в Плд , само евентуално някакви телефони за да се свържа поне.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #2 Отговорено 20 Август, 2007 Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя вежди за Хондата...хечбек'95Търсих на няколко места в Плд , но уви няма...а и повечето магазини за авточасти не предлагат едрогабаритни такива.Дори и да не в Плд , само евентуално някакви телефони за да се свържа поне.Поздрави!мисля ,че има в София фирма интеркар . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Saggita 1 #3 Отговорено 20 Август, 2007 Мдам ,аз тъкмо при тях търсих , но ми дават само някакви уклончиви отговори...Днес, утре - след 2 седмици...ала-балаТа затова исках да питам дали няма и другаде все пак...Благодаря ти иначе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #4 Отговорено 6 Септември, 2007 Точно за хечбек си купувах от Интеркар 3000 от офиса им в Пловдив. Следобяд я поръчах и на другата сутринта си я взех, след доставката от София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове