Jump to content
Guest The Sniper™

Civic но какъв...

Recommended Posts

Guest The Sniperâ„¢

Здравейте, от три дни вече съм шофьор и майчето реши да ме зарадва като ми купи кола. Да ви кажа честно аз съм фен на BMW, но не мога да си го позволя особено като се има предвид че за да върви добре едно такова чудовище му трябва голям двигател, който гори много повече от това което имам. Така че реших да потърся нещо в другия лагер. Когато гледах "Бързи и яростни" и разцъквах на NFS, забелязах невероятния Civic. Та вече няколко дни само събирам информация и естествено се записах при вас, за да ме светнете относно вашата марка. Знам че хондите и особено сивика са както икономични така и доста агресивни на пътя. Но най-любопитно ми е какво бихте ми предложили като вариант(говоря за сивик 91-95) като не съм голям фен на хечбека а на седана и предимно купе. Видях че за тези сивици има ваиянт купе с 1.6 16v със 125 к.с., искам да питам има ли VTi Coupe и колко струват двете?Много благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Coupe се предлага само с два двигателя.EJ1 125 HpEJ2 101 HpВиж в "купува/продава"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Sniperâ„¢

Какво можеш да ми кажеш за този с 125-те коня?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Аз мога да ти кажа, че досега не е имало оплаквания от притежатели на такива двигатели, напротив даже. Иначе ето обявата, за която TYPE-R говори:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=928Лично според мен за тези пари трудно може да се намери по-добра хонда, това купе е в абсолютно перфектно състояние. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Sniperâ„¢

Много е хубав ама не е ли малко скъпичък?Защото гледах такъв в mobile.de и беше 2000 евро митото излиза към 2000 и се чудя. Пък то още не знам какви кинти ще ми дадат.Колко би излезнал един свестен външен тунинг и една много яка музика?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...