Jump to content
Guest d15b2

Used Cars From Japan

Recommended Posts

Guest d15b2
batfaпогледнете тук какво продават има доста интересни неща ама сякаш малко скъпички. но пък made in Japan! :unsure: Редактирано от d15b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martin

но пък made in Japan!

И затова с десен волан.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

Здравейте!Като се загледам в цените маи не е толкова скъпо. Тук за такива пари много трудно ще се намери нещо подобно! И то ще е доста карано в БГ :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Още по евтини са :unsure: но са с десен волан :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Power of RR

Цените са поносими, даже бих казал доста добри , но като прибавиш митото и най-големия проблем че са с десен волан просто забравяме за тях :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Абе не се майтапете бе :unsure: поносими били :)1000$ за Цивик 5та ген. на 70 000кмПоносимо ли е? Това си е без пари :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Мисля че бих понесъл един С2000 за $1000, аи деот мен да мине- $1100, пък може и със централен волан да е ако ще :-)Всъщост когато в този сайт започнат да предлагат Тойота Волта , волана няма да е от значение :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
d15b2 А тези съкровища , ако искам да имам едно от тях , то ще пристигне от Япония , или .... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

ех ако не бяха с десен волан...... според мен са евтини а и транспорта е евтин..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

d15b2 А тези съкровища , ако искам да имам едно от тях , то ще пристигне от Япония , или .... :(

ами пишеш им писмо със адреса и имената си, уточнявате плащането, и тоава е, превоза трябва да е няколо около 400-500$ поне до гемрания пише че е 400$.

и това е

а те също и резервни части продават :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jp-
;) Е аиде и Аз да кажа...като бивш собственник на Хонда от Япония с десен волан. :D Значи десния волан не е никакъв проблем. Сега да обяснявам е мнаго дълго а и ще ме разбере само човек карал такова чудо дълго време. Тези които навремето внасяха тези коли бяха донесли японско списание с обяви. Тези цени са в и са направо космически в сравнение с тези в Япония. Там по закон когато колата мине опр.години(маи 5) зада може да се движи трябва да мине преглед. Този преглед няма нищо общо с ТUV и разни подобни. Проверява се дори дали електростатичността на боята е същата като при излизането от завода, ако не е цялостно пребоядисване :D Затова тези коли се продават на безценица. Пример Ferrari 348 5000$!!!и то м,еп 1998 г. За съжеление Япония е много далече :D транспорт+мито+пътя до там.... А и освен че се изкупуват от руснаци и англичани за да се продават 3-4 пъти по-скъпо имa един тънък момент :D Качва се колата на кораба с уговорката че при бедствие,ако се наложи колата се изхвърля в океана :D (не съм сигурен май само ако е натоварена на борда,а не в трюма)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

;) Е аиде и Аз да кажа...като бивш собственник на Хонда от Япония с десен волан. :D Значи десния волан не е никакъв проблем. Сега да обяснявам е мнаго дълго а и ще ме разбере само човек карал такова чудо дълго време. Тези които навремето внасяха тези коли бяха донесли японско списание с обяви. Тези цени са в и са направо космически в сравнение с тези в Япония. Там по закон когато колата мине опр.години(маи 5) зада може да се движи трябва да мине преглед. Този преглед няма нищо общо с ТUV и разни подобни. Проверява се дори дали електростатичността на боята е същата като при излизането от завода, ако не е цялостно пребоядисване :D Затова тези коли се продават на безценица. Пример Ferrari 348 5000$!!!и то м,еп 1998 г. За съжеление Япония е много далече :D транспорт+мито+пътя до там.... А и освен че се изкупуват от руснаци и англичани за да се продават 3-4 пъти по-скъпо имa един тънък момент :D Качва се колата на кораба с уговорката че при бедствие,ако се наложи колата се изхвърля в океана :D (не съм сигурен май само ако е натоварена на борда,а не в трюма)

нещо не ми се вярва да си съвсем прав, за цените не споря, но на същата тази страница транспорта е 500$ със кораб до германия, второ ако цените които казваш са верни (5000$) за ферари ако доставките ти е дори още 5000$ пак излиза без пари. И трето това че ги изхвърлят през борда е пълна измислица. първо корабите заобикалят бурите и други такива бедствия. А да не говорим че съм сигурен че колите се транспортират в контейнери. А т е все едно да пратиш писмо, и пощаджийката ад я завили дъжда и понеже чантата ще и пречи да се скрие от дъжда да я захвърли...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jp-

Да цените наистина там са мн.ниски.Попринцип колите наистина идват в контеинер,като пространството около колата е нагъчкано с TV;CD...и др техника. Колкото до това с изхвърлянето не се уточних, всъшност колата е продадена някаде по пътя :D А и доколкото разбрах става дума ако колата е отгоре на борда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

добре де не е ли много тегаво тука с десен волан? аз не мога да си представя как се кара това нещо, особенно в лудницата наречена София и по-скоро център!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jp-

Ами Аз като я платих колата и трябваше да я закарам до вкъщи, първата ми мисъл беше "Абе с кой акъл го взех това, че да немога сега да се прибера"Е докарах я пред блока и се оказа че трябва да ходя до Драгалевци. Викам си леле как така като отще не съм и свикнал,ама тръгнох. Е ако щеш ми вярвай но на връщане все едно цял живот съм карал кола с десен волан. Единственно в началото трябва да се има едно наум че от ляво имаш половин кола и да не бягаш от бордюра. :D Другото да пускаш чистачките вместо мигач или да посягаш към вратата да превключваш скорости са дреболии.

Редактирано от Jp-

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...