АЛЕКС БУРДИН 1 #1 Публикувано 17 Август, 2007 http://vbox7.com/play:c28b723eКлипче с различни коли и сполучливи и недотам дрифтове мен ме кефи браво на такива младежи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #2 Отговорено 17 Август, 2007 Зарибяват се газетата лошо няма, ама тоя с жигулетката е опасен даже и за тях Поне 1 успешен дрифт да беше напавил Иначе браво за ентусиазма и за избора на завойче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 17 Август, 2007 аз тука видях предимно изпускане на завоя ти къде видя дрифт не знам ... жигулката имаше потенциал ако шоферчето й не беше толкова зле и едниствения с идея за дрифт беше с рено което милото презавива толкова стабилно ,че с ръчна и без ръчна е невъзможно да го завъртиш като хората ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest БМвопел_фен #4 Отговорено 20 Август, 2007 Е тия не са про-пилоти все пак имат потенциал и аз има се радвам не може да очакваш нещо като дрифтовете на кеичи ПРИМЕРНО. НЕ СЪМ КАЗАЛ чЕ СЕ СПРАВЯТ ПЕРФЕКНО .Но се искефих че има такива пичове из България който не дрифтят само на приказки .колкото до избора на завой ами най-лесно е да се дрифти на обратен завой колкото по голям е радиуса на завой толклкова по голяма скорост и по прецизна траектория е необходима . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове