Jump to content
АЛЕКС БУРДИН

Дрифтове пак

Recommended Posts

http://vbox7.com/play:c28b723eКлипче с различни коли и сполучливи и недотам дрифтове мен ме кефи браво на такива младежи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зарибяват се газетата лошо няма, ама тоя с жигулетката е опасен даже и за тях :slap: Поне 1 успешен дрифт да беше напавил :) Иначе браво за ентусиазма и за избора на завойче ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз тука видях предимно изпускане на завоя :) ти къде видя дрифт не знам ... жигулката имаше потенциал ако шоферчето й не беше толкова зле и едниствения с идея за дрифт беше с рено което милото презавива толкова стабилно ,че с ръчна и без ръчна е невъзможно да го завъртиш като хората ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest БМвопел_фен

Е :P тия не са про-пилоти все пак имат потенциал и аз има се радвам не може да очакваш нещо като дрифтовете на кеичи ПРИМЕРНО. НЕ СЪМ КАЗАЛ чЕ СЕ СПРАВЯТ ПЕРФЕКНО .Но се искефих че има такива пичове из България който не дрифтят само на приказки .колкото до избора на завой ами най-лесно е да се дрифти на обратен завой колкото по голям е радиуса на завой толклкова по голяма скорост и по прецизна траектория е необходима .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...