honda bassmbass 0 #1 Публикувано 17 Август, 2007 колеги бях малко на разходка из германия и накрая се завърнах ,та искам да попитам някои пазарувал ли е от lion tuning-varna.и доволен ли е от тяхното изпълнение,става въпрос за предна броня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda bassmbass 0 #2 Отговорено 17 Август, 2007 никои ли не знае нищо за тези момчета,от варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOHC VTEC-E 0 #3 Отговорено 22 Август, 2007 еми пич напълно непрофесионално и непотвурдено но маи за тях ми обесняваха че правили много твурди броните и лесно се чупели не са еластични ... моите препопъки са да отидеш при MG-tuning в аспарухово и поне сам виждал тяхна работа и знам 4е е качествена и си струва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #4 Отговорено 23 Август, 2007 еми пич напълно непрофесионално и непотвурдено но маи за тях ми обесняваха че правили много твурди броните и лесно се чупели не са еластични ... моите препопъки са да отидеш при MG-tuning в аспарухово и поне сам виждал тяхна работа и знам 4е е качествена и си струва И аз, таказнам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda bassmbass 0 #5 Отговорено 27 Август, 2007 колеги мерси за препораката а някакви кординати на момчетата от аспарухово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda bassmbass 0 #6 Отговорено 30 Август, 2007 нямат ли телефон нещо или саит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове