Jump to content
ivorpetkov

Лампи за задния номер

Recommended Posts

Вече 2-ра бензиностанция нямат.Накакви идеи къде (в София) имат по-голяма колекция с лампи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Вече 2-ра бензиностанция нямат.Накакви идеи къде (в София) имат по-голяма колекция с лампи?

Аутоплюс - имат доста магазини - все за някой ще се сетиш около тебе, защото за София точни адреси незнам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аутомания по цар симеон имат поне 3 магазина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

10x

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Здратси колега! може ли да те питам едно въпросче- гледам, карам същият сивик като твоя- как мога да си сменя въпросните лампи,че на мен не ми светят още от както си я купих-вече година и половина карам така? пробвах като развих болченцата, но ми пречи номера на колата?? има ли друг начин или трябва да ходя в КАТ да ми разпломбират номера:; да си сваля лампите,сменя крушките,и пломбират отново номера???или има и друг начин?

Да ти кажа имах същия проблем вчера и псувах много яко.Оказа се обаче, че зад пластмасовото стъкло има цокъл и двете като се разкачат може да се измъкнат. Разглобяването стана случайно докато го напъвах да го измъкна през номера. Проблем е обратното сглобяване - успях на магия като подпирах вътрешния цокъл с остра отверка.Нещо като доктора гинеколог, който ремонтирал двигателя през ауспуха. :) Честно казано смяната на лампи не ми е любимо занимание - падам си малко поразяваща ръка - все има разни счупени пластмаси (последно лепих пластмаси на 3-тия стоп).Както каза един съфорумец придобиването на монтьорски умения струва скъпо. ;) Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...