ivorpetkov 16 #1 Публикувано 16 Август, 2007 Вече 2-ра бензиностанция нямат.Накакви идеи къде (в София) имат по-голяма колекция с лампи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #2 Отговорено 16 Август, 2007 Вече 2-ра бензиностанция нямат.Накакви идеи къде (в София) имат по-голяма колекция с лампи?Аутоплюс - имат доста магазини - все за някой ще се сетиш около тебе, защото за София точни адреси незнам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 16 Август, 2007 Аутомания по цар симеон имат поне 3 магазина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков #4 Отговорено 17 Август, 2007 10x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #5 Отговорено 17 Август, 2007 (Редактирано) ...Здратси колега! може ли да те питам едно въпросче- гледам, карам същият сивик като твоя- как мога да си сменя въпросните лампи,че на мен не ми светят още от както си я купих-вече година и половина карам така? пробвах като развих болченцата, но ми пречи номера на колата?? има ли друг начин или трябва да ходя в КАТ да ми разпломбират номера:; да си сваля лампите,сменя крушките,и пломбират отново номера???или има и друг начин?Да ти кажа имах същия проблем вчера и псувах много яко.Оказа се обаче, че зад пластмасовото стъкло има цокъл и двете като се разкачат може да се измъкнат. Разглобяването стана случайно докато го напъвах да го измъкна през номера. Проблем е обратното сглобяване - успях на магия като подпирах вътрешния цокъл с остра отверка.Нещо като доктора гинеколог, който ремонтирал двигателя през ауспуха. Честно казано смяната на лампи не ми е любимо занимание - падам си малко поразяваща ръка - все има разни счупени пластмаси (последно лепих пластмаси на 3-тия стоп).Както каза един съфорумец придобиването на монтьорски умения струва скъпо. Редактирано 17 Август, 2007 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове