Guest ADH-Honda #1 Публикувано 29 Октомври, 2004 Честит Рожден Ден бате Бенджи Да си жив и здрав, любовтта като гледам е налице (УНИКАЛНИЯТ CRX и Кети ), така че - друго НЕ ти трябва Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 30 Октомври, 2004 Само не разбрах това плюс ли е или минус... ;)Жив, здрав, прав и особено корав, всичко по-по-най, че и съвсем. ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #3 Отговорено 30 Октомври, 2004 Ч.Р.Д. и от мен! Бъди щастлив и се радвай на живота! Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #4 Отговорено 30 Октомври, 2004 ЧРД приятелю ;) С пожелания за много щастие и радости и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #5 Отговорено 30 Октомври, 2004 Само не разбрах това плюс ли е или минус... Как бе - щом става дума за празник, това ОПРЕДЕЛЕНО е плюс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #6 Отговорено 30 Октомври, 2004 ЧРД и от мен пич! Понеже както казах АДХ си имаш готина кола и жена, какво друго да ти пожелая освен догодина да са х2! Cheers! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FROSTY #7 Отговорено 30 Октомври, 2004 ЧРД и от мен :-) Много здраве и всичко най-НАЙ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest martyhonda #8 Отговорено 30 Октомври, 2004 Ч Р Д и от мен,здраве,щастие и яки HONDI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #9 Отговорено 30 Октомври, 2004 честит рожден ден много щастие радост и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #10 Отговорено 30 Октомври, 2004 Благодаря ви за пожеланията .верно е плюс че е празник ама ооооох егн'то набъбва здраво. Незнам плюс ли е или минус но 34 май са минус Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #11 Отговорено 30 Октомври, 2004 не е важно на колко си а на колко се чувстваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #12 Отговорено 30 Октомври, 2004 Честито и от мен.Жив здрав прав и корав.Приятно изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #13 Отговорено 30 Октомври, 2004 Див и здрав.Много здраве и късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #14 Отговорено 30 Октомври, 2004 (Редактирано) Всичко най-най на теб на жената , на домашните любимци и..... да не забравяме колата. Успех във всичко. С най добри пожелания: Васко. Редактирано 30 Октомври, 2004 от Vaso Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #15 Отговорено 31 Октомври, 2004 Еее - Бенджи, ЧРД От здраве да не се отървеш, от колата да не избягаш и щастието да постигнеш НАЗДРАВЕ и от мен (макар и на патерица, но то пък за наздравица НИКОГА не е късно, нали ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #16 Отговорено 31 Октомври, 2004 Благодаря ви за пожеланията .верно е плюс че е празник ама ооооох егн'то набъбва здраво. Незнам плюс ли е или минус но 34 май са минус оооо Бенджи,ЧРД и от мене, ама на патерица сорри,ама вчера (30.октомври)празнувахме 21г от бракуването ми с моята ,така че не се оплаквай от ЕГН-то си Има и по-зле от тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #17 Отговорено 31 Октомври, 2004 Ч.Р.Д Да си жив и здрав и каквото си пожелаеш да ти се сбъдне и много усмивки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #18 Отговорено 31 Октомври, 2004 Е колега та ти си ми бил набор бе ... жив и здрав ...другото е лесно ....и много късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #19 Отговорено 1 Ноември, 2004 много благодарско на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #20 Отговорено 1 Ноември, 2004 На патерица,ако ще и на две,ама честито и от мен,пич!Да си жив и здрав и всички твои любими хора.Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #21 Отговорено 1 Ноември, 2004 Ч.Р.Д. Бенджи !Малко на патерица, но с най-добри чувства. Да си преди всичко жив и здрав.И всичко, което сам, би си пожелал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове