sam 0 #1 Публикувано 15 Август, 2007 Здравейте колеги,имам малък проблем.Часовника ми вътре на таблото не свети и едното копче за сверяване не работи.Пробвах да го разглобя,обаче няма да е толкова лесно,колкото си мислех.Ако на някой му се е случвало и е наясно с проблема се надявам да помогне.Колата е сивик д14а8 6ген. 97г. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 15 Август, 2007 (Редактирано) Часовника е със задна просветка. Възможно е да са изгоряли светодиодите, но най вероятно да имаш лош контакат на клемите. Разглоби таблото (тук ще ти помогнат колегите с 6-ти) и почисти клемите. Напръскай ги с контактен спрей, като така е възможно да оправиш проблема. Успех Редактирано 15 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #3 Отговорено 16 Август, 2007 Часовника е със задна просветка. Възможно е да са изгоряли светодиодите, но най вероятно да имаш лош контакат на клемите. Разглоби таблото (тук ще ти помогнат колегите с 6-ти) и почисти клемите. Напръскай ги с контактен спрей, като така е възможно да оправиш проблема. Успехднес ще се пробвам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest boko #4 Отговорено 16 Август, 2007 Часовника се сваля наи лесно през отвора на касетофоназа целта трябва първо да свалиш касетофона бъркаш смело през дуката на касетофона и требе да натиснеш двета клипса от страни на часавникатои пада целиа заедно е малкото панелче и ти увисва пред носа само на кабелите за захранване.Има крушка отзад която е на малка пластмасова фасунка.сменяш я и така докато ти изгори пак - а това става често защото там не се охлажда много добреаз моита я замених със светодиод и съпротивление, малко по слабо свети ама поне не си разглабям касетофона всяка седмица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #5 Отговорено 16 Август, 2007 Часовника се сваля наи лесно през отвора на касетофоназа целта трябва първо да свалиш касетофона бъркаш смело през дуката на касетофона и требе да натиснеш двета клипса от страни на часавникатои пада целиа заедно е малкото панелче и ти увисва пред носа само на кабелите за захранване.Има крушка отзад която е на малка пластмасова фасунка.сменяш я и така докато ти изгори пак - а това става често защото там не се охлажда много добреаз моита я замених със светодиод и съпротивление, малко по слабо свети ама поне не си разглабям касетофона всяка седмица Благодаря много за информацията.Проблема беше точно какъвто каза ти.Смених лампата и сега жсичко е наред. Дано и аз някой път да съм полезен с нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове