Jump to content
Em_ski

тапицерство на седалките - помощ

Recommended Posts

на скоро си купих 5г, сивик и всичко за сега е ОК :cool: но забелязах че на двете предни седалки нещо ми убива,оказа се че това "нещо" е метал от самите седалки:О ,явно дунапрена под тапицерията се е разместил или се е протрил точно на метала и ми убива на ребрата,което не е много приятно :unsure: Та питам тапицирал ли си е някои седалките ? или ако има някои които си има представа как става тая работа нека да пише.:lol: понеже ходих при тапицери но да дам по 100 лв за седалка,нещо не ми се иска :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колага, и честита ти хонда :unsure: Та по въпроса ,не съм убеден ,че сам ще можеш да се справиш ....Бих ти препоръчал да си купиш 2 седалки 2-ра употреба :cool: (има колеги ,който са си купили спортни и си продават техните)В раздела за Части/Аксесоари на форума има търсачка,напиши "седалки" и ще видиш офертите...Ако все пак решиш сам да хванеш конеца и иглата,кажи какво е станало .Успех...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хем не ти е гот да те ръби,хем не ти се дават пари за претапициране като хората.....?най-добре верно си купи 2-ра ръка седалки.мойте на колата са претапицирани доста професионално,но качеството си има цена.имам познати дето ми се хвалеха как са им претапицирали салона за 200лв. но като го видях беше пълна скръб.от друга страна-те като видяха моя съвсем спряха да се хвалят:unsure:обаче за мойта кола цената беше към 500лв май,като това включва нови донапрени.абе направо седалката си става чисто нова,а не е само скрита под някакъв плат за месец-два.

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...