Grim Reaper 0 #1 Публикувано 11 Август, 2007 колеги имам въпрос относно държача на предния капак и фаровете.Огънах го и ме интересува дали може да се смени или трябва да го изправям механично.не се сещам дали нарушавам някое правило но нека бъда извинен.качвам снимка за първи път. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1/66_050.BMP ако случайно може да се смени,някои да ми каже цена и да го вземам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 11 Август, 2007 (Редактирано) пробвай с друга снимка и темата май си е техническа ... какво точно правило да си нарушил ? имаш въпрос , който не е задаван 150 000 пъти и колкото и да е тъп(не казвам че е ) задай си го ... П.П. бързо действаш с редакциятатая планка би трябвало да е на болтове и да се сваля ... и мисля че може да се изправи горе-долу читаво ,ако не си твърдо решен да я сменяш Редактирано 11 Август, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Grim Reaper 0 #3 Отговорено 11 Август, 2007 няма тъпи въпроси има тъпи отговори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове