Guest TopCat #1 Публикувано 26 Октомври, 2004 Здравеите хондаджии много готин форум ама нкаде не видях тема за Accord aerodeck .И така проблема е следния :предния мост е направо разбит от всякаде маи е спукан и от това дясната гума е на криво и волана дава отклонение кам 20-25градуса на ляво и като вдигна над 100км не мога да я вкарам в патя та се питам как и кои може да го оправи.А някои да знае от де мога да си намеря фарове за aerodeck-а. Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 27 Октомври, 2004 Обърни се към Омбре, той може да ти помогне най-вероятно!.......А за фарове...провери ли при арабите(на Симеон) втора употреба, че нови май ще са скъпички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #3 Отговорено 27 Октомври, 2004 Колега, може ли малко уточнение. Дай година на производство на твоята кола, защото ако е като тази : Която поразително прилича отпред на прелюд 2-ра генерация, фарове има при арабите и са намнго ниски цени (но са само стъкло и рефлектор и са за прелюдка 2-ра генерация) Накъде в e-bay даже намирах комплект стъкла + рефлектор за 25 USD, но нямаше кой да ми ги поръча тогава, а и бяха за прелюд 3-та Та ако е като тази да се поразровим, иначе ако си за цели механизми - лоша работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #4 Отговорено 27 Октомври, 2004 Првет ! Проблемът ти току виж се решил сравнително евтино и лесно !-в жк. Дружба 2, 5-та част, недалече от нас в една автоморга има един Акорд аеродек от онези по-старите с две врати. Доколкото съм виждал е в що годе приличен вид и може и да ти свърши работа ! Провери го ! Бих могъл и аз да погледна но не съммного наясно за какво точно трябва да гледам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #5 Отговорено 27 Октомври, 2004 Здравеите, тъй като гледам маи колата е като моита. На мен също ми трябва фар - ляв. Може ли някои Стасс да урочниш къде е тази мора?10x предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TopCat #6 Отговорено 27 Октомври, 2004 Но има и друг проблем аз съм от Варна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #7 Отговорено 27 Октомври, 2004 TopCat аз смятам да отида и да видя тази хонда дето Стасс казва, само да ми обясни каде точно се намира. Понеже имам съшата ако става въпрос за модел 85-89година, мога да ти кажа кое е читаво и да се разберем дали да ти го взимам и да ти го пращам по някакъв начин. Така че остави ГСМ ако я видя да ти кажа за какво става дума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #8 Отговорено 27 Октомври, 2004 (Редактирано) Honda Accord Aerodeck LocationПРивет ! сори за закъснението ама се наложи да преинсталивам тъпия Windows.та значи моргата се намира по пътя на автобус 204 , малко преди кръстовището където се сливат маршрутите на 88 и 204. Това е в самия край на жк.Дружба, близо до ТЕЦ-а.Та движейки се по пътя на 204 по посока от центъра кум дружба, се пада в ляво-една доста мъничка автоморгичка :-)Утре ще има и карта с точното място а тази вечер аз ще мина да видя дали е още там акорда и какво е останало от него.Телефона на "гробаря"е 0887 77 04 43 -ТедиУспех ! Редактирано 27 Октомври, 2004 от Stass Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #9 Отговорено 27 Октомври, 2004 Благодаря ти Стасс! С този пост може да "ощастливиш" двама Може и да не е утре но още в петък или рано в събота ще съм там! ТопКат - остави си ГСМ-а да ти се обадя като съм там че да кажеш какво точно искаш.А иначе невярвам да се е разграбила, то модела е много рядък С твоита маи ще станат 10тина за които съм чувал досега в движение де... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #10 Отговорено 28 Октомври, 2004 Здравейте ! тази сутрин минах да видя какво е останало от хондата и да ви кажа не е много...особено предницата е дсота опоскана -доколкото видях от далече липсват радиатор, ляв калник,фар, броня и маска. Инак десния фар си е на мястото. Така че наистина май е добре да побързате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #11 Отговорено 29 Октомври, 2004 Благодаря ти за инфото Стасс. Аз се обадих на телефона, който ми даде, обаче той е на човек които вече не работи там. За късмет тои ми даде домашният телефон на собственика . Утре /събота/ отивам да видя какво е останало. ТопКат още не си ми дал телефон, да считам ли че си се отказал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #12 Отговорено 31 Октомври, 2004 Здравейте! Вчера гледах Акорда... Доста е разграбен. Фарове няма, от десният е останал само механизма за отваряне и капака. По предното окачване май повечето неща си стоят. Всички греди си бяха на мястото, но незнам в какво състояния бяха. Явно е закаран в моргата, защото е удрян от ляво! Така ченезнам дали си струва да се надяваш на нещо от този Акорд.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове