Jump to content
Guest Lililita

Чия е тази привлекателна хондичка?

Recommended Posts

Guest Lililita

Някой познава ли я...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PreludeManiac

Мхм... и аз бих искал да знам. :blink: И по грозни хондели сме виждали! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Гледал съм я в мобилето: 10000лв; 160 коня; 90+ хил.км.; с газово :blink: Наистина изглежда много добре.

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lililita

Дали? :blink:Да, и аз съм я виждала, но не мога да се свържа с човека. Телефона е доста странен, някъде по селата ли е, къде е... Вдига ми неприятно кисела лелка, която като попарена ми повтаря че кола категорично не се продава...Сега го издирвам?

Редактирано от Lililita

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Тази снимка съм я правил аз Юни 2004-а година със скапан телефон. В София, Хаджи Димитър, колата беше (Сивик '98-а година, EJ9 с D14A3 мотор, имаше и ГАЗ дори) на един мой приятел. Половин година след това той я продаде на човек от Варна и впоследствие попадна в ръцете на един наш съклубар (ха сетете се за кой говоря :blink:) , който изхвърли D14A3-ката и сложи B16A2, сложи и турбо и т.н. Още снимки от тая фотосесия имаше в един от акаунтите ми в бол.бг-то, отстрани на някои от снимките се вижда и бившия CRX (вече покоен) на Хронос, който впоследствие стана собственост и на Магнум-а, както и един бял CRX с як боди кит (забравих името на човека който го имаше и той влиза във форума), вижда се и на баща ми старата Хонда... Ех, спомени, спомени.... :D А наистина и аз забелязах, че някой ги е напипал тия снимки и пуска лъжливи обяви по мобилето, всякакви ентусиасти.

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Да наистина хондичката е готинка Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lililita

Ми много добро инфо има в мобилето и ме привлече живо, исках да разбера повече за нея и нещо за парите да говорим, тва онова...Лъжливи идиоти, много глупашка постъпка да пускат нереални обяви...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, да, но всеки знае че с частното лице по може да се разбереш за цена например, отколкото с търговците на Самоковско да кажем. :worthy:@ADH-Honda - значи да разбирам, че Хондето не се продава всъщност? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи! Колко даваш :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми... Ква ти е тарифата? ;)Лична... Докато е време, че съм се засилила да купувам....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми... Ква ти е тарифата? ;)Лична... Докато е време, че съм се засилила да купувам....

Няма да я купи6 то4но тази...повервай ми ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз аз аз ще кажа... :huh: Предния път беше 16 000+ :PА иначе познавах един преди 2 години, който се радваше да пуска фалшиви обяви за да мъсти на хората - пуска обява за як голф да кажем с разумна цена и много запазен вид, слага правдоподобна информация и телефона на... Пенчо Пенчев от долния етаж, който му е взел топката и така хората го тормозят по телефона. След това следва бан за него естествено и не може да влиза от т'ва IP в mobile :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lililita

Ммда, верно е, точно тази за 16к+ няма да я взема. :huh: А тва с Петран Петранов от горния етаж е прекалено често срещано и доста тъпо, има 100 други начина да му направиш мръсно, така себе си прецакваш повече. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Настоя6тото състояние на тази Хонда няма ни6то об6то със снимката,нито като вън6ен вид нито под капака.Така 4е по добре да слагаме катинара на таз тема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Абе стига сте ми продавали колата бре! Аз още не съм и се нарадвал, а съм планирал и доста ъпгрейди. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...