Jump to content
Guest DrOxBoLi

Тръся съвет :)

Recommended Posts

Guest DrOxBoLi

Здравейте,имам Хонда едва от няколко дни и съответно много въпроси защото това ми е първата Ходна :DТа значи като всеки горд собственик на кола втора употреба най-напред трябва да сменя консумативите. И понеже също така съм от скоро в клуба искам да ми препоръчате добър майстор, при който освен смяна накоснумативи, и да погледне състоянието на двигатела и ходовата част :DСъщо така взех колата без едната гумена лайсна на предната броня. Ако ми кажете и къде мога да намеря такава лайсна :D цена няма да имате ;) .Е хвала Вам и очаквам съветите ви къде да направя всички тези неща :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
:D Кратко, точно, ясно и КАТЕГОРИЧНО :D А лайсната, ако ми препоръчате магазин, зашото ходих вече на доста места и никъде нямат :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Добре де... ама кажи за кой модел, коя година ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
:D Грешката е моя. Колата е Хонда Сивик 6-та ген. 1996г. Купе ако това има значение с 2 вр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

и на моята 6-та генерация липсваше едната лайсна на предната броня, но едни пичове дето се занимават със заварки на брони така я направиха, че сега не мога да кажа лява ли беше или дясна!!!:D ако не можеш се оправиш,като идваш към Пловдив ще те водя при тях :D иначе и аз дупе давах за такава лайстна,но решението на проблема се оказа лесно, просто и евтино:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

....Хонда Сивик 6-та ген. 1996г. Купе....

Извинявам се за :P , но.... всичките Civic 6-а ген. COUPE (EJ6 или EJ8 - каквото е твоята в случая с VTEC мотора D16Y8 :P ) са с т.нар. ГЛАДКИ БРОНИ, НЕзависимо дали са ПРЕДИ или СЛЕД фейслифта (т.е. преди или след 1999-а година). Само 3 врати Хечбека и 4 врати Седана - Те имат лайсни на броните и то САМО версиите ПРЕДИ фейслифта :D Как така твоето COUPE казваш че ИМА лайсни на предната броня (е, едната е паднала де) ?! :D Не че има някакво значение де, но..... данеби предната броня да е сменяна и да е сложена такава от Хечбек или от Седан ?! Или просто тези лайсни са лепени допълнително ? :P Извинявам се за излишният коментар, но просто ми е интересни :P Имаш ли снимки на машината ? :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

ADH, благодаря, че си се разровил. Като нищо бронята може да е сменяна, както може и аз да греша и всyщност това да не е лайсна, но ... Може и гумен протектор на бронята от ляво да му се вика :D:D Снимки има, само кажи къде да ги пратя?Ако това ще помогне ето и номерата на двигателя и рамата:1HGEJ81500L004293, D16Y81702592

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ето снимките :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

-липсващата лайсна....

Публикувано изображение

Определено това НЕ Е оригиналната броня - предната (оригинална) както вече казах е "гладка", каквато в случая е ЗАДНАТА - без никакви лайсни :ppp Тази предна проня е или от Хечбек или от Седан, но това няма никакво значение. Важното в случая е да може да се намери въпросната (ЛЯВА) лайсна !!!

PS: ПРЕКРАСНА Е колата :unsure: ЧЕРНО Civic 6-a генерация COUPE и то EJ8 - т.е. с по-якия мотор..... СУПЕР Е :lol: Евала :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
:rolleyes: ADH 10x. В слу4ая за мен беше важно, че /тя колата, че е удряна -удряна ама леко/ като са я правили са сменяли всичко с ново и че идеално е паснало :D т.е. броня+фарове. Е на всеки му се иска да кара чисто нова кола но :unsure: Майна ако и при теб е било същото положение кажи къде да ти звънна :ppp Пловдив е все пак на някакви си 150км и веднага след като сменя разните там дреболийки пристигам :punk::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

0887334908 - Антон, или Майната :unsure: трябва да мина тези дни да питам могат ли да я направят бързо и на място,без да се сваля бронята,но вероятно ще искат да се свали, понеже моята бе свалена и я взеха при тях :punk: обади се предварително,ще се радвам да се запознаем :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...