Jump to content
N_O_M_A_D

Показател за напредък

Recommended Posts

Я да питам и аз нещо. Под аватара има три малки квадратчета. При някои са две или едно. Спомням си когато бях млад във форума започнах от едно, та до три. Та въпроса ми е какво точно представляват, и имат ли някъкво отношение към броя постове. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да питам и аз нещо. Под аватара има три малки квадратчета. При някои са две или едно. Спомням си когато бях млад във форума започнах от едно, та до три. Та въпроса ми е какво точно представляват, и имат ли някъкво отношение към броя постове. :blink:

не бе това е измервател за интелект :D колкото си по умен толкоз повече квадратчеата :huh: сори за оффа ама не се сдържах :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това значи ли, че по-старите (по рано регистриралите се) са по-мъдри?

PS Под думата мъдър имам предвид интелектуално обогатен

Редактирано от da6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Antony: Аз ще ти отговоря. Познал си - това се увеличава като се трупат постове. Лично аз не го харесвам и дори бих призовал админите да го изключат това. Проблема е, че е безсмислено. Нека се виждат броя мнения, но квадратчетата са безсмислени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност ми беше интересно при колко поста получаваш две квадратчета, при колко три и така на татък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Внамавай че като напълниш всички квадратчета, вече не можеш да пишеш. Свършили са ти постовете:D Обявен за спамер номер 1 ;) и от писател ставаш читател :blink: Сори ама и аз не се здържах да напиша глупост в тая тема

Може на шега да си го казал незнам, но има резон в идеята ти, харесва ми.Тькмо ще е спирачка за някои братя, които почти вьв всяка тема считат за необходимо да се разпишат с безсмислени постове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Внамавай че като напълниш всички квадратчета, вече не можеш да пишеш. Свършили са ти постовете:D Обявен за спамер номер 1 :blink: и от писател ставаш читател ;) Сори ама и аз не се здържах да напиша глупост в тая тема

Може на шега да си го казал незнам, но има резон в идеята ти, харесва ми.Тькмо ще е спирачка за някои братя, които почти вьв всяка тема считат за необходимо да се разпишат с безсмислени постове.
Ми провете им забележки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бързо, Кратко и Ясно

още с регистрирането ...... Публикувано изображение
над 10 ............................ Публикувано изображениеПубликувано изображение
над 300 ............................ Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

на фона на 8 :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...