N_O_M_A_D 4 #1 Публикувано 6 Август, 2007 Я да питам и аз нещо. Под аватара има три малки квадратчета. При някои са две или едно. Спомням си когато бях млад във форума започнах от едно, та до три. Та въпроса ми е какво точно представляват, и имат ли някъкво отношение към броя постове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #2 Отговорено 6 Август, 2007 Я да питам и аз нещо. Под аватара има три малки квадратчета. При някои са две или едно. Спомням си когато бях млад във форума започнах от едно, та до три. Та въпроса ми е какво точно представляват, и имат ли някъкво отношение към броя постове. не бе това е измервател за интелект колкото си по умен толкоз повече квадратчеата сори за оффа ама не се сдържах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 7 Август, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #4 Отговорено 7 Август, 2007 (Редактирано) Това значи ли, че по-старите (по рано регистриралите се) са по-мъдри? PS Под думата мъдър имам предвид интелектуално обогатен Редактирано 7 Август, 2007 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #5 Отговорено 7 Август, 2007 @Antony: Аз ще ти отговоря. Познал си - това се увеличава като се трупат постове. Лично аз не го харесвам и дори бих призовал админите да го изключат това. Проблема е, че е безсмислено. Нека се виждат броя мнения, но квадратчетата са безсмислени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #6 Отговорено 8 Август, 2007 Всъщност ми беше интересно при колко поста получаваш две квадратчета, при колко три и така на татък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stonez 2 #7 Отговорено 8 Август, 2007 Внамавай че като напълниш всички квадратчета, вече не можеш да пишеш. Свършили са ти постовете Обявен за спамер номер 1 и от писател ставаш читател Сори ама и аз не се здържах да напиша глупост в тая темаМоже на шега да си го казал незнам, но има резон в идеята ти, харесва ми.Тькмо ще е спирачка за някои братя, които почти вьв всяка тема считат за необходимо да се разпишат с безсмислени постове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #8 Отговорено 8 Август, 2007 Внамавай че като напълниш всички квадратчета, вече не можеш да пишеш. Свършили са ти постовете Обявен за спамер номер 1 и от писател ставаш читател Сори ама и аз не се здържах да напиша глупост в тая темаМоже на шега да си го казал незнам, но има резон в идеята ти, харесва ми.Тькмо ще е спирачка за някои братя, които почти вьв всяка тема считат за необходимо да се разпишат с безсмислени постове.Ми провете им забележки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #9 Отговорено 9 Август, 2007 Бързо, Кратко и Яснооще с регистрирането ...... над 10 ............................ над 300 ............................ на фона на 8 -а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове