MonsterOOD 100 #1 Публикувано 6 Август, 2007 Здрасти колега и добре дошъл. Попълни си профил! Та на въпроса ти трудно ще можеме да ти отговориме като нямаме почти никаква информация за колата най-вече ни трябва модела на мотора. Въпросното се намира отпред на двигателя непосредствено под клавата на мотора и е щампован. Напиши ни тези работи и ще помогнеме с каквото можеме. А за намиране на сондата ако няма при тебе ще ти купи някой от София и ще ти я прати (може и аз да съм този) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #2 Отговорено 8 Август, 2007 (Редактирано) Предполагам че се нуждаеш от реглаж на предницата за да ти изправят волана, но ако е доста крив смисъл около 180 градуса няма да се разминеш само с реглаж, а с презацепване на самия волан. Според мене ако волана е много крив и ти така си я взел а не се е изкривил при тебе ме води на мисълта че тази кола има удар отпреде! Иди на един реглаж при читави майстори. Успех Редактирано 8 Август, 2007 от MonsterOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове