Jump to content

Recommended Posts

Pro4etox mnogo iz forumite kakvo to4no predstavlqva D15Z6 no v kraina smetka ne mi stana qsno trqbva li da ima nqkakakva rqzka promqna kogato vdigna 3500-4500 oborota kakto primerno pri edna TDI-ka vdigna 2000 oborota. i ako nqma takava razlika kade moga da ida vuv Varna da mi pregledat dali vsi4ko e nared.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А що не прочете и правилата? И обърни внимание на това:ОБЩИ ПРАВИЛА:1. Писането на кирилица във всички форуми е задължително. Мнения на латиница ще бъдат трити. Оправданието "нямам кирилица", "пиша от клуб" и т.н не се приемат. Във форума има инсталиран модул за кирилица ( фонетична и БДС), използвайте го.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е хубаво за напред ще знам недей се товари толкова за глупости ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разликата се усеща при D16Z6 малкия В-тек-125 к.с и която се усеща в пъти повече при VTi 160p.s и другите модели от този характер :D При тебе ще се усеща повече икономичност от колкото рязка промяна !!! наред си ти е колата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами дае ама къв разход дава D16Z6 на CIVIC? има ли няква сериозна разлика?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pro4etox mnogo iz forumite kakvo to4no predstavlqva D15Z6 no v kraina smetka ne mi stana qsno trqbva li da ima nqkakakva rqzka promqna kogato vdigna 3500-4500 oborota kakto primerno pri edna TDI-ka vdigna 2000 oborota. i ako nqma takava razlika kade moga da ida vuv Varna da mi pregledat dali vsi4ko e nared.

На мене D15Z6 ми дава 8 на 100 с 95 бензин. Иначе промяна има при влючването на VTEC-а но се усеща най-добре на втора предавка. Все пак този двигател е доста старичък модел на 11 годинки и не можеш да го сравняваш с турбодвигател. Аре със здраве. Редактирано от nicki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

ама ти кво искаш? хем да бяга много,хем да не харчи ли??????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми пич не че изкам да върви с вода ... ама безина стана 2 лева искам някав баланс ... иначе винаги мога да я продам и да зема един голф 3 VR6 примерно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич, ако смяташ че гоуфа харчи по-малко мятай го няма кво да му мислиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми един авер си взе такъв и под 15 неможе да го свали а моя сивик харчи 7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми един авер си взе такъв и под 15 неможе да го свали а моя сивик харчи 7

И това ли е най важното?!Расов двигател, да се мьчи за икономия.Май незнаете какво искате :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

естествено че не .. ама аз имам и една S-klass 95-та бронирана 3.2 бензин и си седи в гаража ... затова си взех Хонда понеже е най-добрата комбинация от пъргавост и нисък разход... И ако прочетете по нагоре въпроса ми е с какво мога да заменя д15з6 което да бега повече и да харчи горе доло толкова... като ще ми харчи 15-20 по-хубаво да си карам мерцедеса. Аз сега понеже ударих сивика и неизкам да карам кола с която сам катастрофирал и мисля да я продавам затова питам за нещо по добро и не много по скъпо от д15з6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

всяка Д16и Б16 харчат доло горе толкова.разликата не е драстична а за разход от сорта на 15л абсурд :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

всяка Д16и Б16 харчат доло горе толкова.разликата не е драстична а за разход от сорта на 15л абсурд ;)

Я не лъжи хорта :D Моят икономик харчи около 1.5л/10 000км :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

голф 3 :):):rolleyes::D:D:P:) земи си 160-ката , като караш мерцедес 3.2 начи си свикнал да наливаш бенз :lol: не вярвам 10 - 11 да те уплаши 4ак толкоз????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разлика има но на различните предавки се усеща на различни обороти. На 2 от 5000 rpm, на 3 -та не мога да усетя, на 4 точно 3500 ако я пуснеш на междинна гас се усеща най много и на 5 на 2500 .... Иначе моя разход със същият двигател е чисто градско със задръстванията и си я карам без да я жаля 8.2, смесено ми е давала от 6.2 до 7.2 в зависимост от карането. Извън градско без да я юркам много е падала под 5, с 20 литра 440 км. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз карам такава vtec-e 1.5 90hp и пак си има ряз. на втора на 4 хил. оборота колата си променя и гласа, и силата. На 6 хил. (100км/ч) сменям трета, падам до 4 хил и вдигам до 6 отново (140км/ч). и така до 210 (ако съм празен де). с това каране разхода ми е 8.5/100. иначе ако си сменям на 2.5 оборота си върви перфектно, двигателя не се чува и разхода е 6.5/100. само трябва да и посвикнеш на капризите, друго много няма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...