Jeepers 41 #1 Публикувано 4 Август, 2007 Искам да попитам на цялата Д серия ли са взаимно заменяеми колекторите имам предвид дали ще станат колекторите на дупките на блоковете примерно Д серия на сивик И Д серия на срх ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 4 Август, 2007 мисля че да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 4 Август, 2007 Заменяеми са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #4 Отговорено 4 Август, 2007 стават еднакви са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #5 Отговорено 4 Август, 2007 лека корекция ... зависи от двигателя !!! едноваловите и двуваловите д-та имат много минимална разлика но някой друг да каже точно ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #6 Отговорено 5 Август, 2007 Д-серията са взаимозаменяеми,моят от ЦРХ-а го дадох за Сивик 5г с Д15Б2 мотор и стана без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 6 Август, 2007 ясно това ме интересуваше благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове