Mr.OFF 539 #1 Публикувано 4 Август, 2007 (Редактирано) Хилоу наште ! Да ва запитам лекичко ! Имам едно колебание тука !Реших да обуя с 2 нови "цвички" хеча , обаче пуста работа ... като почне човек да се колебае...пък немам никви преки наблюдения в/у въпросните марки ! И двата модела изглеждат доста добре ! Vikinga са норвежки ,а Nexen са корейски ! Идвата модела са "уж" всесезонни ,но Nexena е с доста по-водна шарка ! По 90 кинта парчето са ! Nexen - шарка....на викинга не намирам снимка.. Очаквам мненията ви ... може и предложения !п.п..а какво мислите за Барум ?? Редактирано 4 Август, 2007 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #2 Отговорено 4 Август, 2007 (Редактирано) Що не я обуеш в едни Йокохами А539 по 105 лв парчето ги взех аз. 30 кинта си отгоре ама според мен хубава гума. ЦЪК ЦЪК2 Редактирано 4 Август, 2007 от cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 4 Август, 2007 Оффф аз за Йокохамата знам че е "фешън" ...ама от 2-ра ръка "цървули" отодох на 180 кинта нови и тук 20 там 30 ... и джоба са скъсаааа ! Аре ве младежи ... никой ли не е търкалял таквиз "цървулки" ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 4 Август, 2007 Абе кви са тия всесезонни , то в Стара Загора зима не е имало и преди , пък камо ли сега Друг добър избор е Continental EcoContact /дано не съм го объркал , но мисля че така беше/.Ако ще взимаш по-евтинки вземи SAVA. Навсякъде по интернет ги хвалят , а и няколко мои познати също ! Даже скоро май на същите гуми ще започне да пише Bridgestone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #5 Отговорено 4 Август, 2007 Хилоу наште ! Да ва запитам лекичко ! Имам едно колебание тука !Реших да обуя с 2 нови "цвички" хеча , обаче пуста работа ... като почне човек да се колебае...пък немам никви преки наблюдения в/у въпросните марки ! И двата модела изглеждат доста добре ! Vikinga са норвежки ,а Nexen са корейски ! Идвата модела са "уж" всесезонни ,но Nexena е с доста по-водна шарка ! По 90 кинта парчето са ! Nexen - шарка....на викинга не намирам снимка.. Очаквам мненията ви ... може и предложения !п.п..а какво мислите за Барум ??аз не искам да се меся,защото изборътт си е твой,а и ти ще си даваш парите....но какво ще рече "всесезонна" гума?според мен тя е или повече летна,или повече зимна.със сигурност няма да има по-добри показатели от една чисто зимна или една чисто летна гума.това би трябвало всеки да го знае.е,вярно,че като няма кинти човек прибягва до това решение,ама по-добре си купи едни летни и едни зимни и си ги сменяй!аз така правя.нали се сещаш,че като си купуваш gsm от магазина с камера не смяташ че си си купил и професионален цифров апарат?тази камера по нищо не може да се сравнява с професионалните такива!та според мен така е и с гумите-или летни ,или зимни!"мелезите" аз не ги предпочитам. извини ме,че се намесвам.....просто исках да изкажа мнение.а вие всички сте интелигентни момчета и не вярвам да почнете сега да ме плюете! и все пак ти желая успех с покупката! !!! а!и само НОВИ гуми,нали?мааани ги тия втора ръка!благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #6 Отговорено 4 Август, 2007 Що не пробваш Nokian също не са лоши.Тука при мен има годишна статистика и те са на първо място.Бият водещите марки,а що се отнася до Nexen гледах ги тука и ми казаха ,4е си струва,но ги няма в тази статистика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #7 Отговорено 4 Август, 2007 Рейсъре що не си вземеш ето това http://www.maxxis.com/products/automotive/...ail.asp?id=5456 Аз съм с такива и гарантирам че са перфектни.Това са марка гуми корейски но подразделение на Тойо и са по 90 кинта парчето .Ако искаш но не можеш да си намериш такива звънкай на тела под аватара !!! Все пак се занимавам с гуми от 3-4 години и знам за какво става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #8 Отговорено 4 Август, 2007 Рейсъре що не си вземеш ето това http://www.maxxis.com/products/automotive/...ail.asp?id=5456 Аз съм с такива и гарантирам че са перфектни.Това са марка гуми корейски но подразделение на Тойо и са по 90 кинта парчето .Ако искаш но не можеш да си намериш такива звънкай на тела под аватара !!! Все пак се занимавам с гуми от 3-4 години и знам за какво става въпрос.Много добре изглеждат,как са на завоите и при дъжд... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #9 Отговорено 4 Август, 2007 Рейсъре що не си вземеш ето това http://www.maxxis.com/products/automotive/...ail.asp?id=5456 Аз съм с такива и гарантирам че са перфектни.Това са марка гуми корейски но подразделение на Тойо и са по 90 кинта парчето .Ако искаш но не можеш да си намериш такива звънкай на тела под аватара !!! Все пак се занимавам с гуми от 3-4 години и знам за какво става въпрос.Много добре изглеждат,как са на завоите и при дъжд...Просто перфектни браточка просто перфектни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #10 Отговорено 5 Август, 2007 Рейсъре що не си вземеш ето това http://www.maxxis.com/products/automotive/...ail.asp?id=5456...Абе мислих за Максис....този модел найстина е як ... но единствените 14-ки които намирам са 205/60R14 88H ! А относно Nokian ... колегата MadDog е с такива и нещо не е накефен особенно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове