Jump to content
Mr.OFF

Избор на гуми

Recommended Posts

Хилоу наште ! Да ва запитам лекичко ! Имам едно колебание тука !Реших да обуя с 2 нови "цвички" хеча , обаче пуста работа ... като почне човек да се колебае...пък немам никви преки наблюдения в/у въпросните марки ! И двата модела изглеждат доста добре ! Vikinga са норвежки ,а Nexen са корейски ! Идвата модела са "уж" всесезонни ,но Nexena е с доста по-водна шарка ! По 90 кинта парчето са ! Nexen - шарка....на викинга не намирам снимка.. :dunno: Очаквам мненията ви ... може и предложения !п.п..а какво мислите за Барум ??

Редактирано от Road®aceR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Що не я обуеш в едни Йокохами А539 по 105 лв парчето ги взех аз.

30 кинта си отгоре ама според мен хубава гума.

ЦЪК

Публикувано изображение

ЦЪК2

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оффф аз за Йокохамата знам че е "фешън" ...ама от 2-ра ръка "цървули" отодох на 180 кинта нови и тук 20 там 30 ... и джоба са скъсаааа ! :dunno: Аре ве младежи ... никой ли не е търкалял таквиз "цървулки" ?! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе кви са тия всесезонни , то в Стара Загора зима не е имало и преди , пък камо ли сега :dunno: Друг добър избор е Continental EcoContact /дано не съм го объркал , но мисля че така беше/.Ако ще взимаш по-евтинки вземи SAVA. Навсякъде по интернет ги хвалят , а и няколко мои познати също ! Даже скоро май на същите гуми ще започне да пише Bridgestone :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хилоу наште ! Да ва запитам лекичко ! Имам едно колебание тука !Реших да обуя с 2 нови "цвички" хеча , обаче пуста работа ... като почне човек да се колебае...пък немам никви преки наблюдения в/у въпросните марки ! И двата модела изглеждат доста добре ! Vikinga са норвежки ,а Nexen са корейски ! Идвата модела са "уж" всесезонни ,но Nexena е с доста по-водна шарка ! По 90 кинта парчето са ! Nexen - шарка....на викинга не намирам снимка.. :D Очаквам мненията ви ... може и предложения !п.п..а какво мислите за Барум ??

аз не искам да се меся,защото изборътт си е твой,а и ти ще си даваш парите....но какво ще рече "всесезонна" гума?според мен тя е или повече летна,или повече зимна.със сигурност няма да има по-добри показатели от една чисто зимна или една чисто летна гума.това би трябвало всеки да го знае.е,вярно,че като няма кинти човек прибягва до това решение,ама по-добре си купи едни летни и едни зимни и си ги сменяй!аз така правя.нали се сещаш,че като си купуваш gsm от магазина с камера не смяташ че си си купил и професионален цифров апарат?тази камера по нищо не може да се сравнява с професионалните такива!та според мен така е и с гумите-или летни ,или зимни!"мелезите" аз не ги предпочитам. извини ме,че се намесвам.....просто исках да изкажа мнение.а вие всички сте интелигентни момчета и не вярвам да почнете сега да ме плюете! :D и все пак ти желая успех с покупката! !!! а!и само НОВИ гуми,нали?мааани ги тия втора ръка!благодаря! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що не пробваш Nokian също не са лоши.Тука при мен има годишна статистика и те са на първо място.Бият водещите марки,а що се отнася до Nexen гледах ги тука и ми казаха ,4е си струва,но ги няма в тази статистика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рейсъре що не си вземеш ето това http://www.maxxis.com/products/automotive/...ail.asp?id=5456 Аз съм с такива и гарантирам че са перфектни.Това са марка гуми корейски но подразделение на Тойо и са по 90 кинта парчето .Ако искаш но не можеш да си намериш такива звънкай на тела под аватара !!! Все пак се занимавам с гуми от 3-4 години и знам за какво става въпрос.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рейсъре що не си вземеш ето това http://www.maxxis.com/products/automotive/...ail.asp?id=5456 Аз съм с такива и гарантирам че са перфектни.Това са марка гуми корейски но подразделение на Тойо и са по 90 кинта парчето .Ако искаш но не можеш да си намериш такива звънкай на тела под аватара !!! Все пак се занимавам с гуми от 3-4 години и знам за какво става въпрос.

Много добре изглеждат,как са на завоите и при дъжд...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре изглеждат,как са на завоите и при дъжд...
Просто перфектни браточка просто перфектни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рейсъре що не си вземеш ето това http://www.maxxis.com/products/automotive/...ail.asp?id=5456

...Абе мислих за Максис....този модел найстина е як ... но единствените 14-ки които намирам са 205/60R14 88H ! :(

А относно Nokian ... колегата MadDog е с такива и нещо не е накефен особенно ! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...